Da Ålesund-familien var ferdig med oppussingen, hørte de plutselig merkelige lyder i huset

Ålesund (TV 2): Familie-katten Tuna ble reddet i siste liten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter flere dagers leting etter katten Tuna, hørte kjæresteparet Iselin Hasfjord (25) og Phongsak Bunchuen (29) plutselig merkelige lyder i huset.

De trodde knapt sine egne øyne da de fant ut hvor katten hadde gjemt seg.

Se videoen øverst!

Familien fra Ålesund fant den savnede katten sin - inni veggen! FOTO: Privat.
Familien fra Ålesund fant den savnede katten sin - inni veggen! FOTO: Privat.

– Vi hørte lav mjauing og begynte å lete i krypkjelleren og andre plasser for å finne ut hvor lydene kom fra. Da vi gikk på utsiden av huset hørte vi mjauing inne i veggen under terrassen, sier Bunchuen til TV 2.

Forsvant under op(pus)sing
Kjæresteparet holder på å pusse opp huset i Lerstadvegen i Ålesund. Håndverkerne hadde ikke sett katten som befant seg i veggen. De hadde isolert og lagt fuktsperre og asfaltplater. Bare bordkledningen manglet.  

Da paret skjønte at katten lå inne i veggen var det bare å finne frem brekkjernet.

– Vi rev opp veggen og der inne lå Tuna. Vi trodde nesten ikke det vi så. Katten var fortumlet og virket veldig glad for å komme ut av veggen. Hun har vært ekstra kosete etter at hun kom ut, sier Bunchuen.

Ville unngå trøbbel
Han forteller at Tuna er litt sky på grunn av kranglete nabokatter og at hun noen ganger gjemmer seg vekk for å unngå bråk.

– Men at vi skulle finne henne inne i veggen hadde vi aldri trodd. I dag begynner arbeiderne å legge bordkledning. Hadde vi vært én dag senere ute ville vi trolig aldri ha funnet henne igjen. Gjensynsgleden var stor, sier den lykkelige katteeieren.