STØTTER OPERASJON: Kelly Osbourne forteller at hun har kreftgenet BRCA1, og ønsker å gå gjennom en forebyggende operasjon senere i livet. Foto: Amy Sussman/Invision/AP, File
STØTTER OPERASJON: Kelly Osbourne forteller at hun har kreftgenet BRCA1, og ønsker å gå gjennom en forebyggende operasjon senere i livet. Foto: Amy Sussman/Invision/AP, File

Kelly Osbourne avslører: – Jeg skal også fjerne eggstokkene 

Kjendisdatteren støtter Angelina Jolies valg om å operere seg.

Tirsdag fortalte en åpenhjertig Angelina Jolie (39) at hun har operert vekk eggstokkene og egglederne sine, to år etter at hun valgte å fjerne brystene.

Skuespilleren har mistet moren, bestemoren og tanten sin til kreft, og hun er selv bærer av kreftgenet BRCA1. Derfor har hun valgt å gå gjennom forebyggende kirurgi.

Kjendisdatter og TV-stjerne Kelly Osbourne (30) avslører nå at også hun er bærer av kreftgenet, og ønsker å gjennomgå samme operasjon som Jolie, skriver Daily Mail.

– Jeg har faktisk kreftgenet. Mamma fikk oss til å ta testen etter at hun fant ut at hun hadde kreft, og fjernet brystene, forteller Osbourne da hun gjestet The Talk tirsdag.

Støtter avgjørelsen

Hun sier videre at hun støtter Jolies avgjørelse fullt ut.

– Jeg vet at jeg må gjennom det en dag, for hvis jeg får barn så ønsker jeg å være der mens de vokser opp. Jeg ønsker å være en støtte for dem på alle mulige måter, sier 30-åringen, og legger til:

– Dette er noe jeg applauderer, for Angelina gjør folk oppmerksomme og får dem til å teste seg.

Verken Kelly eller moren Sharon har fått påvist brystkreft, men Sharon fikk behandling for tykktarmkreft i 2002. Etter at hun vant mot kreften ble det påvist at hun er bærer av BRCA1-genet, og hun valgte derfor å fjerne brystene sine, slik som Angelina.