FÅR STØTTEERKLÆRINGER: Brady har mottatt hundrevis av støtteerklæringer etter at hun la ut dette bildet i sosiale medier. Foto: Facebook.
FÅR STØTTEERKLÆRINGER: Brady har mottatt hundrevis av støtteerklæringer etter at hun la ut dette bildet i sosiale medier. Foto: Facebook.

Ashley (26) påpekte at handikap-plassen var hennes – fikk illsint svar fra naboen

– Hvis du vil ha medlidenhet, kan du gå til støttegruppa for folk med ett ben!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I 2014 mistet Ashley Brady fra Ohio benet sitt i en ulykke. 26-åringen har måttet lære seg å gå med protese – og trappene opp til leiligheten er hennes minste problem akkurat nå.

BREVET: Naboen la ingenting imellom da lappen ble skrevet. Foto: Facebook
BREVET: Naboen la ingenting imellom da lappen ble skrevet. Foto: Facebook

– Det er veldig vanskelig å balansere seg gjennom parkeringsplassen på vinteren med mye snø og is. Jeg faller mye – noe mine naboer ofte ser, sier kvinnen til ABC 22.

Søkte om handikap-plass

Brady søkte derfor om en egen parkeringsplass med kort avstand til inngangsdøren. Torsdag 22. mars fikk hun innvilget ønsket om egen parkeringsplass, men allerede tre dager senere var plassen opptatt da hun kom kjørende hjem fra jobb.

Brady ble frustrert og bestemte seg for å skrive en lapp til personen som hadde parkert på plassen. 26-åringen la lappen under vindusviskeren på bilen.

Ikke mange dagene etter mottok Brady en beskjed fra illsint nabo der det stod:

– «Hei handikap! For det første, aldri rør bilen min igjen! For det andre, du er ikke den eneste som «sliter». Hvis du vil ha medlidenhet, kan du gå til en støttegruppe for folk med ett ben! Du kødder med feil person! Jeg bryr meg ikke om det du skrev på lappen, og rører du bilen min igjen kommer jeg til å anmelde deg! Jeg spøker ikke. Jeg vil si til lederen i borettslaget at grinebiteren med ett ben har rørt min eiendom – og jeg vil lage mye rabalder – så gå heller til noen som faktisk bryr seg, fordi jeg går fortsatt på begge mine ben! Kjerring.»

Støtteerklæringer

– Jeg måtte lese brevet fem ganger. Hjernen min klarte ikke å prosessere hvor slemt det som stod der var, sier Brady.

Ashley Brady la selv ut et bilde av lappen på Facebook – og nå har bildet gått sin seiersgang på nettet. Etter at «Amputee Coalition of America» la ut bildet på Facebook har Brady mottatt hundrevis av støtteerklæringer.