– Det er et tegn på at jeg har grått hår 

Nicolai Cleve Broch (39) lar seg ikke smigre av at han sammenlignes med Hollywood-skuespiller George Clooney.

Nicolai Cleve Broch (39) opplever stor suksess i rollen som Aksel Borgen i TV 2s store dramasatsning «Frikjent». I dag ble han nominert for Gullruten i kategorien, beste mannlige skuespiller.

Dette er ikke første gang Nicolai Cleve Broch er på Gullruten. I 2002 var han med i dramaserien «Lekestue», som vant for beste tv-drama.

Men på Amandaprisen har han vært nominert en rekke ganger uten å ha vunnet, så nå er kanskje Gullruten i Bergen stedet han vinner en pris.

– Jeg føler jeg er norgesmester i å bli nominert uten å vinne, så dette er jeg god på. Jeg nyter det så lenge det varer, sier Cleve Broch til TV 2.

Clooney sammenligning

I sosiale medier skrives det mye hyggelig om Nicolai for tiden, og damene skryter av 39-åringen. Noen kaller ham han en ny George Clooney.

– Jeg tenker at det er et tegn på at jeg begynner å få grått hår, ler Nicolai Cleve Broch.

Stolt av serien

TV 2 opplever suksess med dramaserien og seertallene har vært svært tilfredstillende. Premieren hadde 660.000 seere, og siden har et snitt på over en halv million seere fulgt serien.

– Noe av det jeg er mest stolt av å være med i «Frikjent», er at TV 2 satser mye på dramaserien og bruker masse ressurser og lager noe som er kvalitet. Da synes jeg det er fryktelig gøy å være førstemann ut med det, og at det lykkes. Det er veldig gøy at dette er på TV 2, avslutter Nicolai Cleve Broch.

«Frikjent» ser du på TV 2 mandager 21.40 eller på TV 2 SUMO.