SPILLEMESSIG OPPSVING: Phil Jones og de andre Manchester United-spillerne har løftet seg de siste ukene. Nå er 2. plassen innenfor rekkevidde. Foto: Reuters / Carl Recine
Livepic
SPILLEMESSIG OPPSVING: Phil Jones og de andre Manchester United-spillerne har løftet seg de siste ukene. Nå er 2. plassen innenfor rekkevidde. Foto: Reuters / Carl Recine Livepic

– Kritikk motiverer Manchester United

Phil Jones synes det er deilig å motbevise kritikerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United har storspilt i sine to siste kamper og styrer mot comeback i mesterligaen. Gjennom store deler av sesongen er Louis van Gaals mannskap blitt pepret med kritikk. Uke etter uke har kjenningsmelodien vært at prestasjonene ikke står i stil med de solide resultatene.

Men etter to overbevisende seirer mot rivalene Tottenham (3-0) og Liverpool (2-1) har pipen fått en annen lyd. Nå tror de fleste at United tar seg tilbake til mesterligaen etter å ha stått en sesong utenfor.

– Vi har motbevist kritikerne. Folk kan anta og spå så mye de vil, for det er opp til oss å vise at de tar feil. Vi nyter å motbevise folk, sier Phil Jones ifølge Daily Telegraph.

Manchester United ligger på fjerdeplass med åtte seriekamper igjen. Laget sikret seg fem poengs luke til Liverpool med søndagens sterke seier på Anfield. Samtidig er veien kort oppover på tabellen. Det skiller kun to poeng til byrival City på annenplass.

– Kritikk motiverer oss. Du vil alltid oppleve at noen kritiserer deg. Manchester United er en enorm klubb, og går ikke ting så bra som det skal, vil det alltid stå folk klare til å fyre løs. Vi har fått med oss kritikken, men vi er profesjonelle og går videre, sier Jones. (©NTB)