KAN FÅ EN NY SJANSE: Radamel Falcao er ikke nødvendigvis ferdig i Premier League selv om Manchester United ikke kjøper ham.
KAN FÅ EN NY SJANSE: Radamel Falcao er ikke nødvendigvis ferdig i Premier League selv om Manchester United ikke kjøper ham.

Fotballryktene:
– Liverpool vil gi Falcao en ny sjanse i Premier League

Og Manchester City kan ende opp med drømmeangrep.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Våren er på full fart innover landet.

Og da nærmer også sommer og overgangsvinduet seg.

For en sommer dette kan bli. Det er vel knapt en eneste klubbleder som er fornøyd med spillerstallen sin slik den fremstår nå.

Derfor vil ryktene bli mange i månedene som kommer.

Radamel Falcao har kanskje ikke levert scoringer på løpende bånd for Manchester United, men han har i det minste fylt godt opp på egen konto. I lånesum og lønn har colombianeren kostet Manchester United i overkant av en kvart milliard når utlånet fra Monaco går ut. Det blir  over 60 millioner kroner per ligascoring. Da er det kanskje ikke så rart at de røde djevlene ikke vil betale i overkant av en halv milliard til for å gjøre overgangen permanent. Men tro ikke at det skremmer bort andre Premier League-klubber. Liverpool var interessert i 28-åringen i sommer, og skal ha tro på at de kan løfte Falcao tilbake til gamle høyder. Og ingenting vil glede de røde mer enn å vise at de kan lykkes med noe Manchester United ikke klarte. Ifølge The Sun er også Chelsea interessert i å gi Falcao forlenget liv i Premier League.

Angel di Maria var Manchester Uniteds andre prestisjesignering i sommer. Men det er vel heller ikke argentineren som har løftet klubben tilbake i kampen om Champions League-plasser i Premier League. Nå skal 27-åringen ha instruert agenten sin om å skaffe ham en ny klubb til neste sesong, skriver Daily Star. En skulle tro di Marias prestasjoner i England har gjort de fleste klubber skeptisk. Men verken Paris Saint-Germain eller Barcelona skal ha latt seg skremme bort. Det eneste minuset sett med Manchester United-øyne er at ingen av klubbene vet om de får kjøpe spillere til sommeren.

Manchester United har ønsket seg Torino-backen Matteo Darmian, men nå kan det se ut til at 25-åringen heller vil til Bayern München, skriver Daily Express.

Det kan se ut til at Manchester United har hatt speidere i Italia. For det er ikke bare Darmian som er på ønskelisten. Ifølge Daily Mail var det representanter for klubben på plass og kikket på Lazios Felipe Anderson og Stefan de Vrij i helgen. Anderson scoret 1-0-målet da de lyseblå vant 2-0 over Verona.

Det skjer litt i den lyseblå delen av Manchester også. De vil gi byrivalen kamp om Gareth Bale. Men waliseren hevder at han trives i Real Madrid, skriver Daily Mirror. Til tross for at en gruppe med Real-supportere lot bilen hans få gjennomgå etter helgens tap for Barcelona.

City-spillerne er ifølge Sky Sports overbevist om at klubben kommer til å legge inn et bud på Cristiano Ronaldo til sommeren. Og spillere pleier jo ofte å høre litt i korridorene. Et angrep med Ronaldo, Bale og Sergio Agüero kan helt sikkert markere seg i Premier League neste sesong.

Arsenal-manager Arsene Wenger skal ha sett seg ut mannen som skal styre midtbanen hans i årene som kommer. Metro hevder at The Gunners står klar med et bud som vil innfri Inters krav på drøyt 200 millioner kroner for kroaten Mateo Kovacic.

Under Wengers ledelse har Arsenal vært gjennom en fransk periode, en spansk periode, før de nå har en solid gruppe med tyskere i troppen. Men nå kan det se ut til at den franske professoren har funnet et nytt land han vil utforske. Suksessen med Alexis Sanchez har gjort franskmannen nysgjerrig på Chile. Midtbanespilleren Charles Aranguiz imponerte under VM i fjor sommer. Ifølge Clicrbs skal Wenger ha gitt Sanchez oppgaven med å overbevise midtbanespilleren om at Arsenal er stedet å være i fremtiden.

Arsenal har nytt godt av Southamptons gode arbeid med talentutvikling. Theo WalcottAlex Oxlade-Chamberlain og Calum Chambers er alle hentet fra Southampton som tenåringer. Nå kan nok en unggutt ta turen nordover til London. Daily Star skriver at Wenger ønsker å hente den 16 år gamle midtbanespilleren Callum Slattery til sommeren. Men Bayern München vil også ha stortalentet.

Den sveitsiske midtstopperen Fabian Schär har vært koblet til Arsenal i månedsvis, men nå kan det se ut til at 23-åringen havner i en annen London-klubb. London 24 skriver at West Ham skal være enig med Basel om en overgangssum på rundt 70 millioner kroner for Schär.

Tottenham har god erfaring med å hente spillere fra Valencia. Roberto Soldado har scoret opp til flere mål etter at han kom til White Hart Lane. Da er det kanskje ikke så rart at klubben velger et trygt marked når de igjen skal ut og handle spillere. Daily Star skriver at Spurs nå ønsker å hente to mann fra Los Che. De vil ha duoen Shkodran Mustafi og Sofiane Ferhouli, som til sammen vil koste rundt 200 millioner kroner.

Bournemouth har skjønt at de faktisk har en mulighet til å rykke opp til Premier League. Og til tross for at ingen scorer mer mål enn dem i Championship, så vil de forsterke angrepet dersom de går opp. Og mannen de har sett seg ut er QPRs toppscorer Charlie Austin, skriver The Sun.