HOCKEYDRAMA: Francois Fortier prøver å tre pucken forbi Ruben Smith. 
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
HOCKEYDRAMA: Francois Fortier prøver å tre pucken forbi Ruben Smith. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Rekdal tror Vålerenga taper

Sjekk Kjetil Rekdals hockeytrippel fra Langoddsen tirsdag!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

STAVANGER - VÅLERENGA (GET-LIGAEN) H: 1,50 U: 4,60 B: 3,95
Kamp 2 her. Kamp 1 ble annulert på fredag. Søndag var Vålerenga oddstipsets favoritter på Jordal Amfi, og overkjørte Oilers i første periode. Oilers hang rett og slett ikke med, og dro på seg mange utvisninger. Vålerenga sløste stort med sjansene, men det skal også sies at Oilers forsvarte seg bra med mange folk foran mål for å hindre Vålerenga-trafikk foran keeper Smith. Oilers var effektive og dødelige på kontringene, og endte med å vinne 3-0. Oilers leder nå 1-0 i kamper, og har to hjemmekamper på rad i Stavanger, hvor Vålerenga sliter voldsomt med å vinne sluttspillkamper.

NY RANGERS - LA KINGS (NHL) H: 1,95 U: 3,70 B: 2,75
Rangers flyr virkelig høyt nå. Søndag slo de lederlaget i Western Conference, Anaheim Ducks, 7-2 hjemme i Madison Square Garden. Det er utrolig sterkt. Zuccarello noterte seg for to målgivende pasninger. Rangers har nå vunnet syv av de siste åtte kampene, noe som er smått utrolig i en så jevn serie. Kings tapte 1-4 for Vancouver hjemme på lørdag, og spiller faktisk i New Jersey natt til tirsdag, før de møter Rangers natt til onsdag. Når pucken droppes i MSG her er det altså ca 21 timer siden de gikk av isen i New Jersey - det tar på - i tillegg har de flydd helt fra Los Angeles.

TAMPA BAY - FLORIDA (NHL) H: 1,70 U: 3,80 B: 3,35
Nabooppgjør i Eastern Conference. Tampa Bay Lightning har vunnet tre strake hjemmekamper over storlagene Montreal, Detroit og Boston. Møter en svakere motstander her i Florida. Tampa ligger på tredjeplass i Eastern Conference med 97 poeng, mens Florida er helt nede på tiende med 80. Florida må få opp formen noe for å klare en sluttspillplass, og har tradet til seg evigunge Jaromir Jagr for å få det til. Har også vunnet de to siste kampene over Detroit og Boston, men det var på hjemmeis. Vil få et svare strev mot Tampa Bay her, som er et av de beste lagene i NHL.