Linni Meister (29) tar et oppgjør med «perfekte» jenter

Bli med bak kulissene under innspillingen av musikkvideoen til #Nofilter.

Hun hviler trygt under vingene til ett av Norges største plateselskap, Universal music. Med sin første ordentlige singel, vil Linni Meister sette fokus på folks hig etter å alltid virke perfekt i sosiale medier. 

TV 2 ble med henne på innspillingen av musikkvideoen til låta #Nofilter.

– Låta er en hilsen til alle som leker deilig på Insta, og later som at det ikke ligger noe arbeid bak. Det er komisk. Også synes jeg det er sykt deilig å ikke synge om kjærlighetslivet mitt, for det gjør absolutt alle andre, sier hun til TV 2.

Bærumsjenta har vært i rampelyset siden tenårene. Vi ble ekstra godt kjent med henne i TV 2-serien «Linni». Nå satser Linni Meister på en popkarriere.

– Det er deilig å gjøre en låt som man faktisk liker selv. Dessuten elsker jeg saksofon, sier hun energisk.

Full timeplan

Det blir pupper, lår og masse sminke når Linni Meister skal spille inn #Nofilter. Låta som allerede har skapt blest blant landets tenåringer. Våren og sommeren er fullspekket med opptredener for 29-åringen, og plateselskapet sørger for at både sangen og stjernen blir sett og hørt.

– Låta er allerede listet, og spilles av diverse radiokanaler, forteller Linni som avslører at hun og kjæresten ble helt ville da de hørt låta på radio for første gang.

Bli med Linni bak kamera i reportasjen i toppen av saken.