Oslo  20140823.
Vålerenga-trener Kjetil Rekdal ser på bilder fra scoringen sin for det norske landslaget i fotball mot England på Wembley i VM-kvalifiseringen i 1992 på Ullevaal stadion.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Oslo 20140823. Vålerenga-trener Kjetil Rekdal ser på bilder fra scoringen sin for det norske landslaget i fotball mot England på Wembley i VM-kvalifiseringen i 1992 på Ullevaal stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Sjekk Rekdals mandagstips!

Håndplukket to kamper til fire ganger pengene - les ekspertanalysen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

HV71 - LINKÖPINGS HC (SHL) H: 2,05 U: 3,65 B: 2,60
Kvartfinale 6 i SM-sluttspillet. Linköping har snudd fra 1-2 til 3-2 i kamper med to strake seire, sist vant Linköping 3-2 hjemme i Saab Arena. Kun kamp fire har endt med noe annet enn 3-2 seier, da vant Linköping 4-2. Altså meget jevne kamper i denne serien, og disse lagene endte også opp med kun et poengs forskjell i serien: HV med 92 og Linköping med 93 poeng. Backen Chris Campoli, med mange år i NHL bak seg, scoret to mål for HV71 sist. Kan bli en nøkkelspiller i denne kampen når HV71 må vinne for å holde liv sesongen. Har også hjemmebanefordel. Denne kan gå til syv kamper.

NÜRNBERG - BOCHUM (2. BUNDESLIGA) H: 1,95 U: 3,10 B: 3,10
Nürnberg rykket ned fra Bundesliga forrige sesong. Nedrykket kom som et sjokk på fans av storklubben, og denne sesongen har de ikke vært i nærheten av å rykke opp igjen, trenerskifte til tross. Ligger på tiende plass i 2. liga, ti poeng over nedrykksstreken. Har to strake tap for Heidenheim og Kaiserslautern, og imponerer ikke nevneverdig. Har dog bra hjemmeform. Heidenheim-tapet var første hjemmetap på åtte kamper. Uavgjortspesialistene Bochum har spilt 14 U på 25 kamper. Ligger to poeng bak Nürnberg på tabellen, og er ubeseiret på de fem siste. Har dog ikke vunnet borte siden september. Rekdal tipper på ny hjemmeseier til FCN.