KJEKKAS: John Stamos forteller åpenhjertig om sexlivet sitt i ny bok. Foto: Jason Kempin/Getty Images/AFP
KJEKKAS: John Stamos forteller åpenhjertig om sexlivet sitt i ny bok. Foto: Jason Kempin/Getty Images/AFP

«Uncle Jesse» om sexlivet: – Damene vil ta selfie når vi er ferdig

John Stamos (51) er åpen om sexlivet sitt i ny bok. Veldig åpen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle som så tv på 90-tallet husker John Stamos (51) som «Uncle Jesse», i komedien «Full House», eller «Under samme tak», som den heter på norsk.

I serien var Stamos den kule onkelen som spilte i band og var populær blant damene, men som innerst inne hadde et godt hjerte.

Siden «Full House» avsluttet for godt i 1995 har Stamos fortsatt å jobbe som skuespiller. Likevel har det vært kvinneerobringene, i større grad enn skuespillerprestasjonene, han har blitt omtalt for.

Ettertraktet ungkar

90-talls kjekkasen var gift med tidligere Victoria Secret's-modell, Rebecca Romijn (42), fra 1998 til 2005, men siden den gang har Stamos levd som høyt ettertraktet ungkar. Så kjent har han blitt for sine mange kvinneerobringer at han nå blir regnet som en vaskeekte ekspert på området.

I den nye boken «How to F--k a Woman» (Hvordan kn***e en kvinne) blir Stamos intervjuet som ekspert på hvordan man best tilfredsstiller en kvinne i sengen.

Boken som er skrevet av forfatter Ali Adler kommer ikke ut før i mai, men allerede nå har avisen New York Post fått tilgang på flere av de intime detaljene Stamos deler i intervjuet.

VAR GIFT: Stamos var gift med undertøysmodellen Rebecca Romijn fra 1998 til 2005. Siden den gang har han vært ungkar. Foto: AP Photo/Chris Weeks
VAR GIFT: Stamos var gift med undertøysmodellen Rebecca Romijn fra 1998 til 2005. Siden den gang har han vært ungkar. Foto: AP Photo/Chris Weeks

– Flere kvinner har bedt om å ta selfie sammen med meg etter vi har hatt sex, jeg føler meg av og til litt brukt, avslører Stamos i boken, og fortsetter:

– En dame ville ha med seg t-skjorten min etter vi hadde ligget sammen, som en suvenir.

– Lytt til kroppen hennes som et instrument

Men kjekkasen forteller ikke bare kleine sex-historier, han deler også villig om hvordan han mener en mann bør gå frem i sengen.

– Det handler om å lytte, spørre og snakke sammen. Noen jenter er redd for å kommunisere i sengen, men i min erfaring blir de mer komfortabel hvis du spør «føles dette godt for deg?».

Videre forteller Stamos at hans nøkkel til god elskov er å komme inn i den riktige rytmen.

– Lytt til kroppen hennes som et instrument. Jeg tilnærmer meg sex på en veldig musikalsk måte, og for meg handler det om å lytte etter den riktige rytmen i kroppen hennes, forteller en åpenhjertig «Uncle Jesse», og avslutter:

– Det er mye bedre for meg at en kvinne får ti orgasmer, enn at jeg får det.