København, Danmark 20131210.
FC Københavns trener Ståle Solbakken under Champions League kampen mot Real Madrid i Parken tirsdag.
Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix
København, Danmark 20131210. FC Københavns trener Ståle Solbakken under Champions League kampen mot Real Madrid i Parken tirsdag. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix

Rekdals oddstips: Dramatikk i Superligaen

To danske Superligakamper og en Wembley-finale - Sjekk oddstipset for søndag!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

FCK - RANDERS (SUPERLIGAEN) H: 1,75 U: 3,15 B: 4,25
Ståle Solbakken og co ligger i skrivende stund 12 poeng bak serieleder FC Midtjylland, men de viser bra form og håper at Midtjylland skal begynne å snuble. Kampen om seriegullet er ikke helt død, men de har ikke råd til noen feilskjær. Slo Esbjerg 1-0 borte sist. Randers står nå med tre strake ligatap, sist 1-2 for serieleder Midtjylland hjemme. Disse lagene møttes også på denne banen i cupen nylig, da holdt Randers FCK til 0-0, men Ståle Solbakkens menn vant på straffer. Rekdal tror FCK tar tre poeng.

BRISTOL CITY - WALSALL (FLT) H: 1,75 U: 3,30 B: 3,65
Wembley-finale i Football League Trophy, og det er et rent League One-oppgjør mellom serieleder Bristol City og 16. plasserte Walsall. Bristol City leder League One med ti poengs forsprang på andreplasserte Preston, og kommer nok til å rykke opp til Championship. Slo Crewe Alexandra 3-0 på tirsdag, og er 6-1-0 på de syv siste kampene. Walsall er bare fire poeng over Crewe på nedrykksplassen, så de har nok å tenke på i serien. Har spilt to U på rad mot MK Dons og Sheffield United, begge hjemme. Når disse lagene møttes i Walsall i oktober endte kampen 1-1, denne gangen er Bristol City klare favoritter - Bristol ligger tross alt 37 poeng foran i ligaen. Walsall risikerer å være uten toppscorer Tom Bradshaw (16 mål) til denne.

AAB - SØNDERJYSKE (SUPERLIGAEN) H: 1,75 U: 3,15 B: 3,90
Aalborg var tre seriekamper på rad nylig før de noe overraskende tapte 0-1 for Hobro sist. Laget står med to strake hjemmeseire over Brøndby og Randers. De er ute av Europa League og cupen, nå har seriemesterne kun serien å konsentrere på. Det blir umulig å ta igjen FC Midtjylland, men de kan knipe en medaljeplass. SønderjyskE ligger på niende plass i denne tolvlagsserien, fem poeng bak Aalborg. De har tapt to strake kamper for Nordsjælland og Silkeborg, begge med kalassifre. Det siste tapet er nitrist: 1-4 for bunnlaget Silkeborg hjemme er katastrofalt.