SKYLDIG: NFL-legenden Darren Sharper sier seg skyldig i seksuelle overgrep på ni kvinner i fire stater (AP Photo/Lynne Sladky, File)
SKYLDIG: NFL-legenden Darren Sharper sier seg skyldig i seksuelle overgrep på ni kvinner i fire stater (AP Photo/Lynne Sladky, File)

NFL-legende sier seg skyldig i flere overgrep

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Los Angeles (NTB): Darren Sharper, tidligere stjerne for en rekke NFL-lag, sier seg skyldig i seksuelle overgrep på ni kvinner i fire stater.

Sharpers advokater har fått i stand en avtale der den tidligere forsvarsstjernen sier seg skyldig for overgrep i California, Nevada, Arizona og Louisiana.

Ifølge nyhetsbyrået AP skal påtalemyndigheten i Arizona ha bekreftet at Sharper vil sone mellom tre og åtte år i fengsel, men det er uvisst om det gjelder for samtlige overgrep.

I Louisiana alene risikerte han livstid uten mulighet for prøveløslatelse, skriver New York Daily News.

I alle sakene er Sharper blitt anklaget av kvinner for å ha dopet dem ned, for så å forgripe seg på dem mens de var bevisstløse eller hjelpeløse.

Totalt skal NFL-stjernen ha forgrepet seg på ni kvinner mellom september 2013 og januar 2014.

Sharper spilte i NFL mellom 1997 og 2010. Han spilte for Green Bay Packers, Minnesota Vikings og New Orleans Saints. 39-åringen vant Superbowl med Saints i sin siste sesong. (©NTB)