Zlatan slo tilbake med hat trick

Paris St. Germain så ut til å snuble igjen, men Zlatan Ibrahimovic ble redningsmannen med to sene mål da laget slo Lorient 3-1 fredag.

I STORSLAG: Zlatan Ibrahimovic scoret tre ganger i seieren over Lorient.    REUTERS/Gonzalo Fuentes
I STORSLAG: Zlatan Ibrahimovic scoret tre ganger i seieren over Lorient. REUTERS/Gonzalo Fuentes

Ibrahimovic hadde gitt PSG ledelsen på straffe tidlig i kampen, men etter 67 minutter utlignet Jordan Ayew for nedrykkskandidaten.

PSG hadde ikke råd til å avgi poeng, men klokken tikket ubønnhørlig mot 90 minutter.

Etter 82 minutter fikk hjemmelaget sjansen fra straffemerket, og selvfølgelig var det Ibrahimovic som tok ansvaret.

Han satte inn vinnermålet, og på overtid satte han inn sitt tredje for dagen.

Svensken ble utvist da PSG slo ut Chelsea for halvannen uke siden, og forrige helg hadde han et raseriutbrudd etter lagets tap for Bordeaux. (©NTB)