VRAKET: Det ble ikke plass til Ryan Giggs og Eric Cantona på Erik Thorstvedts drømmelag. Foto: Scanpix.
VRAKET: Det ble ikke plass til Ryan Giggs og Eric Cantona på Erik Thorstvedts drømmelag. Foto: Scanpix.

TV 2-ekspert droppet Cantona og Giggs

Se hvilke spillere Erik Thorstvedt valgte til drømmelaget bestående av spillere fra Liverpool og Manchester United.

Se Liverpool - Manchester United på TV 2 Sport Premium kl. 14.30 søndag!

Søndag møtes de to rivalene til det som kommer til å bli en intens duell på Anfield.

Slik skaffer du deg TV 2 Sport Premium!

I den forbindelse har TV 2s fotballekspert tatt ut tidenes drømmelag bestående av Liverpool- og Manchester United-spillere.

Se hele laget til høyre i saken!

Det er et lag uten legender som Eric Cantona, Ryan Giggs, Jamie Carragher og Kevin Keegan. Thorstvedt begrunner valget sitt slik:

– Det er ingen fasit. Det er masse folk som kunne ha vært med. Jeg har plukket et lag, sier Thorstvedt til TV 2.

– Du må jo vrake noen. Hvem er best av George Best og Ryan Giggs for eksempel? Roy Keane er ikke med. Du må ta et valg og jeg har prøvd å ta likt i antall spillere fra hvert lag. Ellers ville det blitt litt mye Manchester United. Istedenfor Cantona har jeg målmaskin Rush og Dalglish, fortsetter TV 2s fotballekspert.

– Mange vil sikkert reagere på at du tok med Emlyn Hughes. Hvorfor valgte du ham?

– Han var en dritgod spiller. Han var vel egentlig midtbanespiller, men han spilte back på landslaget i alle fall. Han spilte når jeg vokste opp, sier Thorstvedt.

– Steve Bruce og Jaap Stam kunne kanskje tatt plassen hans. Det er veldig vanskelig. Ryan Giggs ble kåret til tidenes beste Premier League-spiller. Det er så vanskelig å vurdere folk fra forskjellig tidsepoker, forteller Thorstvedt.

Thorstvedt har ingen personlig favoritt på laget han har tatt ut, men innrømmer at han har litt dårlig samvittighet for å ha utelatt Kevin Keegan.

– Jeg skulle gjerne hatt med Kevin Keegan, men han var der så kort tid. Ronaldo ble for eksempel ikke en global superstjerne før han gikk til Real Madrid. Jeg har ikke noen spillere jeg skikkelig brenner for. Dette er mitt lag, så får noen mene det de vil, avslutter Thorstvedt.