SPARKEN:  På en veldedighetsauksjon i London avslørte Jeremy Clarkson at han hadde fått sparken av BBC. Foto: Stella Pictures.
SPARKEN:  På en veldedighetsauksjon i London avslørte Jeremy Clarkson at han hadde fått sparken av BBC. Foto: Stella Pictures.

Top Gear-Clarkson:
– De jævla idiotene ga meg sparken  

Fortalte publikum på en veldedighetsauksjon at han hadde fått sparken.

Jeremy Clarkson (54) snakket rett fra leveren på en veldedighetsauksjon i London i går, og bekreftet at han har fått sparken, skriver Sky News.

Åpenhjertig og forbannet

Fra scenen i London var det en åpenhjertig Jeremy Clarkson som kunne fortelle publikum i salen ærlig om hva han mente om BBC.

– Jeg visste ingenting om når jeg kjørte min siste testrunde på «Top Gear», før de jævla idiotene sparket meg, sa Clarkson fra scenen.

Latteren brøt ut i salen og programlederen gjenntok uttalelsen, som også ble filmet.

Jeremy Clarkson deltok på auksjonen hvor han auksjonerte bort muligheten til å kjøre en runde rundt Top Gears testløype for 100.000 pund.

Ingen kommentar

BBC har ennå ikke kommentert hvorfor Clarkson er suspendert, men har kommet med en pressemelding der de bekrefter at BBC-sjefen Tony Hall, vil komme med en uttalelse neste uke.

Programmet er foreløpig stoppet i produksjon, da kollegaene James May og Richard Hammond ikke er interessert i å avslutte sesongen uten Jeremy Clarkson.

– De vil ikke fortsette uten Jeremy, sa en BBC representant til Sky News.

Jeremy Clarkson er suspendert fra programmet, etter angivelig å ha fiket til en produsent, fordi han ikke fikk et varmt måltid etter en lang dag med opptak.