AKTUELL: Theo Walcott kan ende opp hos Liverpool. Foto: Reuters / John Sibley
Livepic.
AKTUELL: Theo Walcott kan ende opp hos Liverpool. Foto: Reuters / John Sibley Livepic.

Fotballryktene: Walcott kan ende hos Premier League-rival

Og Manchester City kan kvitte seg med 13 spillere i sommervinduet. Her er fredagens rykter.

Gleder du deg til overgangsvinduet åpner?

Nå er det vare 113 dager igjen til sommerens eventyr starter.

Klubblederne jobber intenst på overgangsmarkedet og sonderer ligaer for potensielle kjøp i disse dager.

Her er et knippe rykter på en fredag.

Theo Walcott er en spiller som kan flytte på seg i sommer. Engelskmannens kontrakt med Arsenal går ut neste sommer. Nå kan vingen være backup-planen til Liverpool dersom kontraktsamtalene med Raheem Sterling går trått. Det skriver The Telegraph.

Også samtalene mellom Arsenal og Walcott går tregt, spesielt siden sistnevnte krever en ukelønn på en million kroner. Brendan Rodgers skal være en stor beundrer av kantspilleren.

Manchester City-fansen går mot en spennende sommer. The Guardian skriver fredag at det er varslet store endringer på Etihad. City-eieren Sheikh Mansour ønsker en stor overhaling av stallen på grunn av de dårlige prestasjonene denne sesongen. Både Yaya Touré, Samir Nasri og Bacary Sagna er noen av spillerne som kan forlate de lyseblå i sommer. Hele 13 spillere risikerer å måtte forlate klubben i sommer.

Edinson Cavani har ikke levert i PSG og nå kan det gå mot slutten på hans karrière i hovedstadslaget. Både Arsenal og Manchester United snuser på spissen som sjelden leverer i storkamper. Det skriver Talksport. PSG håper en budkrig mellom flere klubber kan sikre at de får igjen noe av de 470 millionene de brukte på spissen.

Verdens minst bevarte hemmelighet må være at Manchester United jakter forsterkninger til sitt skakkjørte forsvart. Men fredag skriver Daily Star at Louis van Gaals jakt etter høyreback kan bli vanskeligere. Dani Alves skal ha fått kalde føtter på grunn av manglende Mesterliga-spill. Manchester United skal være nødt til å spille i Mesterligaen skal en overgang realiseres i sommer. Alves kontrakt med Barcelona går ut til sommeren.

David de Gea-sagaen fortsetter. Daily Mirror skriver i dag at Manchester United-ansatte frykter de mister keeperen i sommer. Grunnen skal være at klubben snakker til døve ører angående kontraktforlengelsen.

Filipe Luis skal være på vei til Atletico Madrid. Det skal passe Jose Mourinho bra siden han har sett seg ut Koke. Nå skriver London Evening Standard at Chelsea-manageren ønsker å bruke Luis som lokkemat for å sikre seg Koke. Men selv med Luis i retur blir Koke en dyr spiller ettersom han for ti måneder siden signerte en ny femårskontrakt. Utkjøpsklausulen skal ligger på rundt 500 millioner kroner.

Hørt om stortalentet Aleksandar Mitrovic som spiller i Anderlecht? Han kan fort bli Premier League-spiller i sommer. Swansea skal være interessert i å legge 120 millioner kroner på bordet for spissen. Det skriver Daily Mirror. Garry Monk skal være interessert i å forsterke angrepet i sommervinduet siden Bafetimbi Gomis og Nelson Oliveira ikke scorer jevnlig.