Costa liker måten han blir tatt på av motstanderne

Se Chelsea-stjernen fortelle om hvorfor han trives så godt i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Premier League i helgen på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Både Arsenal og Manchester City vant sine kamper lørdag. Søndag skal serieleder Chelsea ut i aksjon i den spennende toppstriden i Premier League.

Serietoer Manchester City slo WBA 3-0, mens Arsenal foreløpig har nærmet seg bynaboene i blått etter sin 2-1-seier mot Newcastle. 

Begge lag håper fremdeles i det lengste på en Chelsea-sprekk, men er det en mann som vil gjøre sitt ytterste for å hindre nettopp det, så er det Diego Costa.

Her skaffer du deg TV 2 Sport Premium!

Den spanske landslagsspissen har scoret 18 mål i Premier League, og stortrives i sin debutsesong i engelsk fotball.

– Jeg startet veldig bra og tilpasset meg veldig fort, siden ligaen er veldig fysisk. Jeg elsker den måten å spille på, sier han.

Costa har ofte havnet i medias søkelys for sin resolutte og noe grisete stil, og har også måttet tåle mange tøffe nærkamper mot motstandernes spillere. I et intervju med Premier League egen TV-kanal denne uken forteller han at han ikke ville hatt det på noen annen måte.

– Jeg er vant til den typen spill. Det har pågått en stund, på grunn av måten jeg spiller på, men det har alltid skjedd. Jeg er vant til det, og jeg liker det faktisk. Noen ganger prøver jeg å tirre dem, men det er del av spillet. Det er rettferdig, sier han.

Se intervjuet med Costa i videovinduet øverst!

Har du Costa på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Har allerede sikret seg sesongens første trofé
Costa har allerede sikret seg sitt første trofé i engelsk fotball, og var en sentral del av laget som slo Tottenham 2-0 i ligacupfinalen i starten av måneden. 

– Vi var klar over viktigheten av den finalen. Det var det første steget innenfor det å vinne, og det gjør oss sterkere. Forhåpentligvis kan vi sikre en ny tittel mot slutten av sesongen, sier han.

Det hele er fremdeles i Chelseas hender, og så lenge de selv gjør jobben i søndagens bortekamp mot Hull kan i hvert fall ikke motstanderne hente inn noe på dem. 

Her skaffer du deg TV 2 Sport Premium