KOMMER TIL TV 2: Den tidligere Arsenal- og Everton-spilleren Anders Limpar er på besøk i TV 2s PL-studio denne helgen. Foto: Roger Tillberg © ah
KOMMER TIL TV 2: Den tidligere Arsenal- og Everton-spilleren Anders Limpar er på besøk i TV 2s PL-studio denne helgen. Foto: Roger Tillberg © ah

Denne tidligere Premier League-spilleren gjester TV 2-studio i helgen

Anders Limpar tar turen fra Sverige for å følge sin tidligere klubb sammen med TV 2s eksperter.

Se Newcastle-Arsenal lørdag 16.00 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Denne helgen får TV 2 besøk av en tidligere vinner av engelsk fotballs øverste divisjon i sitt TV 2-studio.

Lørdag kommer nemlig tidligere Arsenal-spiller Anders Limpar på besøk i anledning den 30. Premier League-runden denne sesongen.

Svensken spilte for London-klubben fra 1990 til 1994, og var del av laget som ble seriemestere i sin første sesong i klubben.

Deretter tilbrakte han også nesten tre Premier League-år i Everton, før han avsluttet det engelske kapitlet i karrieren med tre måneder i Birmingham på nivå to.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

I tillegg til ligatriumfen i 1991 ble det også både FA-cup- og ligacupglede i 1993, samt cupvinnercuptriumf i 1994 å glede seg for i Arsenal-drakten, mens han også vant FA-cupen som Everton-spiller i 1995.

Utenom karrieren i England har han også Allsvenskan-gull med AIK på CVen, og han var også del av det svenske landslaget som kom til semifinalen i EM i 1992 og tok bronse i VM i USA to år senere.

Totalt fikk han 58 landskamper for vårt naboland og scoret seks mål, men i selve VM-sluttspillet i 1994 ble det kun spilletid som innbytter i bronsefinalen.

Det er uansett en glede å ønske Anders Limpar velkommen i TV 2 studio lørdag, og han kommer nok til å holde et ekstra tett øye på hvordan gamleklubben Arsenal gjør det borte mot Newcastle klokken 16.00.

Studio direkte fra Liverpool søndag
I tillegg til Limpar har anker Aleksander Schau også med seg Erik Thorstvedt og Arne Sandstø i studio denne lørdagen, mens Claus Lundekvam og Trevor Morley deltar på FotballXtra England på TV 2 Sport Premium 3 fra 16.00 til 18.00.

Jan-Henrik Børslid dukker også opp, ettersom han og Petter Myhre har tatt turen til England for å følge søndagens storkamp mellom Liverpool og Manchester United med studio fra England.

Allerede lørdag får du også glede av å høre siste nytt fra dem, direkte fra den engelske balløyen. Det er bare å glede seg til helgen! 

Her skaffer du deg TV 2 Sport Premium