Jennifer Garner (42) blir «paiet ned» på Tonight Show

Det går så kremen spruter under Jimmy Fallons nye lek: «Stein, papir, saks, pai».

Under tirsdagens sending av The Tonight Show med Jimmy Fallon, må skuespilleren Jennifer Garner gjennom en real utfordring. Hun har hatt en tendens til å vinne alle spill hun har vært med på tidligere i showet, og denne gangen vil Fallon ha revansj.

Han utfordrer trebarnsmoren til en runde «Stein, papir, saks, pai».

– Det blir mye kliping i baksetet

«Alias»-stjernen er aktuell med filmen «Danny Collins», som har premiere i disse dager. Under intervjuet med Jimmy Fallon fortalte hun åpent om det hektiske livet som småbarnsmor i Hollywood, og forholdet til skuespillerkjekkasen Ben Affleck (42).

Hun hadde flere råd å komme med til talkshow-verten, som selv har to små døtre. 

MED BARNA: Jennifer Garner er som en helt annen vanlig småbarnsmor, med hendene fulle og travle hverdager. Foto: Stella Pictures.
MED BARNA: Jennifer Garner er som en helt annen vanlig småbarnsmor, med hendene fulle og travle hverdager. Foto: Stella Pictures.

– Ta vare på tiden når de fremdeles er glade i hverandre. Ta bilder, råder superstjernen og forteller om egne erfaringer.

– Du vet når man kjører til skolen, så starter den ene i baksetet å hyle, men du aner ikke hvorfor. Det blir mye kliping i baksetet uten at vi rekker å se at det skjer engang, forteller hun videre.

Tilbake på jobb

Garner har vært hjemme med barna lenge, og i et intervju med US Magazine nylig hintet hun til at det nå var hennes tur til å satse på karrièren igjen.

– Jeg har vært hjemme lenge nå ... Det er min tur til å jobbe, og det kommer jeg til å gjøre denne våren. Jeg kommer til å jobbe i vår og sommer, og kanskje til høsten også. Så lenge noe av jobbingen kan gjøres hjemme, sier hun

Under Fallon-intervjuet har Garner med seg to glass grønt øl, i forbindelse med St. Patricks Day. Hun vinner konkurransen om å slurpe i seg ølen fortest, og blir deretter utfordret i «pai-leken» til Jimmy Fallon. Se hvordan det gikk i videoen i toppen av saken.

Jennifer Garner og Ben Affleck har barna Violet (9), Seraphina (6) og Samuel (3) sammen.

Se The Tonight Show med Jimmy Fallon på TV 2 Sumo.