Tore (43) ute av Robinson: Her griseprater han om jentene på øya

Tore forteller åpent om hvilke jenter han gjerne skulle blitt litt bedre «kjent» med på Robinsonøya til en pinlig berørt Nicklas.

I søndagens episode av Robinson var det Tore som måtte ta cowboyhatten sin og gå etter duellen med Lars Helge i øyrådet der de to lenge lå jevnt i antall stemmer.

Enkel matematikk

Etter at lagene ble ble slått sammen var det enkel matematikk for det gamle Matalahod-laget – det var han og Lars Helge som stod klare for hogg.

– I år må du regne med at alle de sterke kandidatene er borte når vi nærmer oss finalen, sa Tore like før avstemmingen i øyrådet.

– Hvem er de sterke kandidatene, spurte Christer Falck tilbake.

Tore pekte så på alle deltakerne, utenom Lise Lotte, Vita og Wanda som han mener er de svakeste deltakerne.

Snakker om jentene på øya

Tore forlot likevel øyrådet med et smil og gjensynsgleden med sivilisasjonen var stor. Her fikk han også smake på sin første øl siden han ankom Robinsonøya og benyttet også anledningen til å ta en prat med Nicklas som røk ut før han. Snart pensler praten over på jentene på øya og Tore forteller Nicklas at han fikk se Maiken og Helene nakne da alle måtte kle av seg i «Edens hage» etter kappestriden.

– Både hu Helene og Maiken er ingenting å klage over. Vi fikk med oss de to peneste på den turen for å si det sånn, forteller Tore og ler mens Nicklas virker ille berørt.

Også tvillingene Vita og Wanda har tydelig falt i smak hos Tore.

– Tvins'a kan jo falle i smak, forteller Tore uten å legge skjul på hva han sikter til.

Ikke sansen

Det er likevel noen av jentene på øya Tore ikke har særlig sansen for.

– Hu Lise Lotte, jeg kommer aldri til å være så lenge på en øde øy at det kommer til å friste, forklarer Tore.

Lars Helge øyner håp

I neste episode av Robinsonekspedisjonen får deltakerne en vanskelig quiz de må løse og Lars Helge øyner håp om å overleve neste øyråd når intrigene og kranglingen mellom de andre deltakerne tiltar i styrke. 

Robinsonekspedisjonen: Hver søndag kl 20.00 på TV 2.