TERMINATOR: Arnold Schwarzenegger er på besøk i Australia, for å delta på sin egen kroppsbygger-konferanse. Foto: Stella Pictures
TERMINATOR: Arnold Schwarzenegger er på besøk i Australia, for å delta på sin egen kroppsbygger-konferanse. Foto: Stella Pictures

Arnold Schwarzenegger (67) havnet i klammeri med politiet

Ble stoppet av politiet i Melbourne for å sykle uten hjelm.

Arnold Schwarzenegger (67) er en sykkelentusiast og tar ofte en sykkeltur når han er ute og reiser. Denne uken er han på besøk i Australia og fikk problemer med politiet da han syklet uten hjelm i Melbourne, skriver Dailymail.

Mandag valgte Arnold å låne seg en bysykkel i Melbourne, og ta seg en liten sykkeltur rundt i byen. «The Terminator», syklet gjennom den travle trafikken, og unngikk trikker og biler uten hjelm, noe som er ulovlig i Australia.

Loved to see all these healthy and fit kids when I was riding around Melbourne today!

Et bilde publisert av Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

– Jeg så en gruppe syklister som syklet foran meg og vi stoppet de for å gjøre en rutinekontroll. Da oppdaget vi Arnold Schwarzenegger midt i gjengen av syklister, sier politibetjent Robert Gillson Time Magazine.

Den 67-år gamle filmstjernen ble geleidet av Melbourne-politiet til en kiosk, hvor han kunne kjøpe seg en hjelm til 45 kroner.

Arnold Schwarzenegger var heldig og slapp å betale bot, som var på 1700 kroner. Men tok høflig imot råd fra politiet, og fortalte at hans far også var politimann.