BATMAN OG ROBING: Marco Reus og Pierre-Emerick Aubameyang er utkledd som Batman og Robin når de feirer derbyseier over Schalke 04.  (AP Photo/dpa,: Maja Hitij)
BATMAN OG ROBING: Marco Reus og Pierre-Emerick Aubameyang er utkledd som Batman og Robin når de feirer derbyseier over Schalke 04. (AP Photo/dpa,: Maja Hitij)

Rekdal tipper Champions League

Tror Borussia Dortmund slår Juventus - og tipper seier til Barca.

BARCELONA - MAN CITY (CHAMPIONS LEAGUE) H: 1,35 U: 4,45 B: 6,75
Barcelona leder 2-1 fra første kamp i Manchester, og er solid i førersetet her. Siden det har de tatt fire strake seire over spansk motstand, i helga ble det 2-0 over Eibar. Barca leder nå La Liga med ett poengs forsprang på Real Madrid, og er klar for cupfinale i Copa del Rey mot Athletic Bilbao. Trippeldrømmen lever for Barca. City kan fortsatt ta ligaen, men da må Chelsea gjøre flere feilskjær. City har tapt de to siste bortekampene i serien for Liverpool og Burnley, og står ovenfor en diger oppgave her. Sergio Busquets og Thomas Vermaelen er fravær hos Barcelona, mens City får tilbake Yaya Toure fra suspensjon - han er kjempeviktig. Gael Clichy er suspendert for City.

DORTMUND - JUVENTUS (CHAMPIONS LEAGUE) H: 2,10 U: 3,25 B: 3,05
Juventus leder 2-1 etter første kamp. Marco Reus scoret Dortmunds superviktige bortemål i Torino. Siden det har Dortmund slått Schalke 04 i derbyet og Dynamo Dresden i cupen, men på de to siste kampene har de bare klart 0-0 mot HSV og Köln. Det er sjelden Dortmund spiller to kamper på rad uten scoring, særlig med Marco Reus på banen i begge kampene. Det må skape hodebry for Jurgen Klopp. Juventus står med to strake 1-0 seire over Sassuolo og Palermo, og ser ut til å ha avgjort Serie A. Juventus midtbaneelegant Andrea Pirlo er ute her sammen med Martin Caceres (F). Dortmund har ingen nye skader, men mangler folk som Grosskreuz (M) og Sahin (M). Dortmund slo Juventus i den historiske finalen i 1997 - Rekdal tror de vinner igjen her.