I HARDT VÆR: Dolce & Gabbana er i meget hardt vær om dagen. Elton John er en av dem som har reagert. (FOTO: STELLA PICTURES/TWITTER)
I HARDT VÆR: Dolce & Gabbana er i meget hardt vær om dagen. Elton John er en av dem som har reagert. (FOTO: STELLA PICTURES/TWITTER)

Klesgigant sjokkerer med prøverørsbarn-uttalelser og gruppesexreklame

Elton John boikotter Dolce & Gabbana, og flere kjendiser kaster seg på.

Først fikk de store deler av kjendisverden til å rase etter uttalelsene om at de fordømmer homofile ekteskap og prøverørsbarn.

Nå rases det i sosiale medier grunnet det ene bildet som brukes i en reklamekampanje for klesmerket. 

Viser sin avsky

Flere kjente feminister har vist sin avsky mot bildet der en en modell ligger på bakken i ført badedrakt og høye hæler. Rundt henne står fire menn, to av dem i bar overkropp. Han ene legger seg over henne, mens de tre andre ser på. Dette melder Pagesix.

– Å simulere gruppesex er altså greit, mens prøverørsbarn og homofile ekteskap ikke er det, skriver moteskribenten og Top Model-dommeren Kelly Cutrone på Twitter.

Kunstige barn

De italienske designerne, som har levd i et homofilt forhold i over 23 år, satte sinnene i kok da de omtalte prøverørsbarn som kunstige barn i et intervju forrige uke.

Elton John, Perez Hilton og Ricky Martin reagerte med harnisk.

– Hvordan våger dere å kalle mine vakre barn for kunstige, hamret Elton John løs på Twitter og fikk umiddelbart støtte fra flere kjendiser.