ALT DELES PÅ TO: Ekteskapskontrakten mellom Jan Thomas og Christopher ble underskrevet i fjor, og sørger for at Christopher har krav på halve formuen. Foto: Stella Pictures.
ALT DELES PÅ TO: Ekteskapskontrakten mellom Jan Thomas og Christopher ble underskrevet i fjor, og sørger for at Christopher har krav på halve formuen. Foto: Stella Pictures.

Dette dokumentet gir Christopher krav på halve skjønnhetsformuen

Jan Thomas (48) og Christopher Mørch Husby (25) skilles, men vil fortsette å jobbe sammen.

Tirsdag bekreftet Jan Thomas Mørch Husby til Se og Hør at forholdet mellom han og ektemannen Christopher Mørch Husby er over.

Fremdeles kolleger

Selv om ekteskapet nå er over, vil de to fortsette det profesjonelle samarbeidet.

– Vi skal fortsette å støtte og inspirere hverandre. Vi skal fortsette å forvalte varemerket «Jan Thomas» på best mulig måte, sier Jan Thomas til ukebladet.

Ekteskapspakten mellom de to ligger i offentlige registre, og viser at de vil dele alt likt mellom seg. Sammen eier de selskapet JTC, som innbefatter Jan Thomas Studio, hårproduktene med samme navn, i tillegg til bøker og turnéer. Det var God kveld Norge som først omtalte ektepakten.

Inngikk felleseie

Det var i august i fjor at ektepakten ble signert, og hvor begge parter gikk med på «Felleseie – Unntak fra skjevdeling». Dette innebærer at formuen ikke skal skjevdeles, og at alt skal deles på to ved en skilsmisse.

Alt de tok med seg inn i ekteskapet, og eventuell arv som blir mottatt, skal også deles. Jan Thomas sier til Se og Hør at verken han eller Christopher vil kommentere fordelingen av formuen.

– Vi er blitt enige om ikke å diskutere de rammer og fordelinger som vi har avtalt oss imellom, sier Jan Thomas til ukebladet.

Drømmehuset skulle stå i år

I 2012 diskuterte de det sterke ønsket om egne barn, og i år skulle boligdrømmen gå i oppfyllelse. 

For superparet brast bolig, baby og ekteskapslykken i grus, og begge flyttet inn i hver sin leilighet på Frogner i Oslo.

Jan Thomas er for tiden på jobbreise i USA, for påfyll av inspirasjon og for å få avstand fra spetakkelet i Norge.

Verken Jan Thomas eller Christopher har besvart TV 2s gjentatte henvendelser.