Pippa Middleton har lagt sin elsk på Norge og Sunnmøre, og skryter av distriktet i den engelske avisen Telegraph. Foto: Stella Pictures og Scanpix
Pippa Middleton har lagt sin elsk på Norge og Sunnmøre, og skryter av distriktet i den engelske avisen Telegraph. Foto: Stella Pictures og Scanpix

Pippa Middleton skryter av Sunnmøre i britisk avis

Kate Middletons søster er fra seg av glede etter sitt Norgesbesøk.

På over fire sider i den engelske avisen Telegraph, skryter Kate Middletons søster , Pippa Middleton (31) av Sunnmøre, skriver Romsdals Budstikke.

Hun jobber som spaltist for den engelske avisen, og besøkte Sunnmøre i vinter. Nå skryter hun mye av sin tur blant fjord og fjell.

– Det er bare et sted hvor du på morgenen kan gå på ski i fersk puddersnø, fiske torsk på ettermiddagen, og på kvelden seile til en koselig tømmerhytte hvor et gourmemåltid venter, skriver hun i reportasjen i Telegraph.

Rundreise

Pippa Middleton har vært på en lang rundreise i distriktet og besøkte Brosundet Hotell i Ålesund, Sagafjord Hotel ved Hjørundfjorden, Geirangerfjorden og Juvet Landskapshotel i Valldal.

Ski i Nordmarka

Pippa Middleton er også veldig glad i å gå på ski og besøkte også Oslo på en annen tur til Norge. Her skrøt hun av Nordmarka og hvor enkelt det var å komme seg fra byen og inn i skisporet.

– Du bare hopper på t-banen og på veien opp får du en fantastisk utsikt over byen. Det beste med å stå på ski i Oslo, er at du bare hopper på toget etter skituren og plutselig er du tilbake på hotellet, skriver Pippa Middleton på City A.M.