LITE JUBEL: Falcao har hatt en tung sesong for Manchester United og er på vei vekk. Nå kan Tottenham eller Chelsea være løsningen. Foto: Scanpix
LITE JUBEL: Falcao har hatt en tung sesong for Manchester United og er på vei vekk. Nå kan Tottenham eller Chelsea være løsningen. Foto: Scanpix

Fotballryktene: Chelsea og Tottenham snuser på Falcao

Arsenal finsikter Dortmund-stjerne foran sommerens vindu.

Nå er sesonginnspurten i gang og pokalene skal deles ut.

Samtidig er det siste mulighet for kjøpelystne klubber til å finsikte potensielle sommersigneringer.

Hvem må selge gullguttene sine og hvem sikrer seg de heteste spillerne?

Her er en samling av mandagens rykter.

Radamel Falcao ønsker å fortsette karrièren i Premier League, selv om Manchester United ikke ønsker ham. The Mirror skriver at Tottenham og Chelsea kan være neste stoppested for colombianeren. For at det skal bli en realitet må Monaco senke priskravet sitt fra 440 millioner kroner samtidig som Falcao må senke sitt lønnskrav.

Manchester United skal ligge langpaddeflat etter PSV-vingen Memphis Depay, men nå skal Liverpool ha meldt seg på i kampen om hans signatur skriver Liverpool Echo. Det ventes at Depay forlater PSV i sommer.

Nathaniel Clyne er på vei vekk fra Southampton etter å ha avslått kontraktstilbudet fra klubben. The Sun skriver at Manchester United står med åpne armer og ønsker å signere høyrebacken.

Arsenal jakter Henrikh Mkhitaryan og er nær ved å signere Borussia Dortmunds juvel. Det skriver Fichajew.net. Arsenals speidere skal ha finsiktet spilleren i de siste kampene og skal ha lagt ham til listen på potensielle signeringer. 

David de Gea har vært sterkt linket til Real Madrid i vinter. Nå skriver Express at spanjolene ikke ønsker å by på keeperen til sommeren. Istedenfor låner klubben River Plates keeper Augusto Batalla. Argentineren skal lånes ut for neste sesong med opsjon på kjøp.

Tottenham slikker sårene etter å ha blitt knust av Manchester United søndag ettermiddag. Kanskje det fikk Mauricio Pochettino til å tenke på å forsterke laget til sommeren. Spurs-manageren skal ha PSG-stjernen Ezequiel Lavezzi i kikkertsikte skriver The Sun. London-klubben får imidlertid kamp fra Atletico Madrid. Spilleren skal ha en prislapp på 150 millioner kroner.

Etter 0-4 tapet hjemme for Aston Villa kjemper Gus Poyet for å beholde jobben sin. The Telegraph skriver at Sunderland-manageren vil få beskjed om at han er ferdig som manager mandag. Glenn Hoddle, Paul Lambert, Dick Advocaat og Sam Allardyce nevnes som potensielle erstattere.

Liverpools jakt på høyreback er i full gang og flere navn er nevnt i jakten på erstatteren til Glen Johnson. Mandag skriver Daily Star at Anfield-klubben sikter seg inn på Newcastles Daryl Janaamt. Nederlenderen vil bli en dyr mann å hente ettersom han har fem år igjen av kontrakten med Newcastle.

Janmaat er ikke den eneste Newcastle-spilleren som jaktes. Ayoze Perez har hatt en flott sesong hos laget fra nord-øst. Det har ført til at Manchester City har fått øynene opp for spilleren ifølge Newcastle Chronicle.

Citys assistenttrener Brian Kidd skal ha spurt om spissens situasjon sier Newcastle-manageren John Carver til avisen. Også Sir Alex Ferguson skal beundre den talentfulle spissen. Så gjenstår det å se om spissen flytter noen timer vestover i sommer.