SKAL GIFTE SEG: Sarah Palin (til venstre) sin datter Bristol Palin (til høyre) er forlovet, til mors store glede. Foto:  REUTERS/Jonathan Ernst
SKAL GIFTE SEG: Sarah Palin (til venstre) sin datter Bristol Palin (til høyre) er forlovet, til mors store glede. Foto:  REUTERS/Jonathan Ernst

Sarah Palins skandale-datter er forlovet

I 2008 skapte hun store problemer for Sarah Palin da hun ble gravid utenfor ekteskap midt i valgkampanjen. Nå skal hun gifte seg.

Det var i 2008 at 17 år gamle Bristol Palin ble kjent for en hel verden da hun ble gravid utenfor ekteskap mens moren Sarah Palin forsøkte å bli valgt som visepresident i USA.

Som konservativ republikaner passet det ikke for Palin at datteren ble gravid utenfor ekteskapet, så hun ønsket å holde graviditeten hemmelig og adoptere barnet.

Bristol beholdt imidlertid sønnen Tripp, som nå er seks år gammel, og hadde et av-og-på-forhold med barnefaren Levi Johnston i et par år.

Mor er endelig fornøyd

Nå har imidlertid 24 år gamle Bristol forlovet seg med Dakota Meyer (26), en tidligere marinesoldat som er en av få som har fått fortjenestemedaljen etter Vietnam-krigen, skriver People.

Sarah Palin (51) uttrykker sterk glede for at datteren nå skal gifte seg. 

– Familiene våre kunne ikke vært lykkeligere for Bristol og Dakota! Vi er glade for å ønske Dakota velkommen til vår familie. Han er en amerikansk helt og en patriot som tjener landet, skriver Palin på sin Facebook-side.

– Lykkeligste jenta i verden

Bristol og Dakota møttes for ett år siden.

– Han er en god og snill mann som elsker Bristol og Tripp, og han er elsket av dem, skriver Palin videre.

Det kommende brudeparet har også postet nyheten på Instagram. 

– Jeg er den lykkeligste jenta i verden, kan ikke vente med å gifte meg med denne mannen!!! skriver Bristol.