Lørdag ble Thomas Rogne presentert som ny IFK Göteborg-spiller.

24-åringen har den siste tiden blitt heftig koblet til den svenske storklubben, og i pausen av kvartfinalen i cupen mot Helsingborg ble nordmannen presentert for sine nye supportere.

Det skriver Expressen lørdag ettermiddag.

Rogne, som står med to landskamper for Norge, kommer fra Wigan, og har signert en tre år lang kontrakt med de blå - og hvitstripete. 

Tidligere har midtstopperen fra Bærum spilt for Celtic og Stabæk.

– Jeg er utrolig stolt og veldig glad for å ha kommet til en så tradisjonsrik klubb. Dette føles fantastisk, sier han, ifølge den svenske avisen.

IFK Göteborg kunne imidlertid ha endt opp med å hente en helt annen spiller enn nordmannen.

Expressen skriver nemlig også at klubben opprinnelig var på utkikk etter en midtbanespiller. Mannen de hadde sett seg ut var Jean Makoun.

Makoun, som for tiden sliter benken i Rennes, har en fortid fra klubber som Lyon og Aston Villa, og var så godt som klar for svensk fotball.

– Det var veldig irriterende. Makoun har kontrakt med Rennes til sommeren, og de sa først at alt var ordnet med klubben. Men så viste det seg å ikke være løst likevel. Alt så jævlig bra ut, sier sportsdirektør Mats Gren, som også kan bekrefte at Makoun gjennomførte den medisinske sjekken med klubben. 

Men da den overgangen gikk i vasken, bestemte klubben seg i stedet for å hente en midtstopper. 

Akkurat det lever nok Thomas Rogne godt med.