Nervedrama i åpningskamp

Det bølget skikkelig frem og tilbake da Altibox-ligaens StarCraft 2-serie startet torsdag.

Torsdag kveld var det klart for direktesendt serieåpning på TV 2 Sumo, da Tin «CreamCake» Trung Doung og Eirik «Evire» Stensbøl møttes til dyst i StarCraft 2 i Altibox-ligaen.

Kampen ble svært dramatisk (noe du kan se i videovinduet øverst i artikkelen).

«Evire» kom best i gang og vant første kart i det som var en best-av-fem-match. Han var imidlertid ikke lenge i himmelen, «CreamCake» slo tilbake på neste kart og dermed sto det 1-1.

Slik bølget hele kampen frem og tilbake. «Evire» tok tilbake ledelsen igjen, før «CreamCake» virkelig bestemte seg for å gå på offensiven. Oslo-gutten vant de to neste rundene, og dermed kampen 3-2.

- Jeg visste egentlig hva han («Evire») skulle gjøre mot slutten og skjønte hvordan han tenkte, sier Tin «CreamCake» Trung Doung til TV 2.

Tetstrid?

Etter seieren i åpningskampen sikter «CreamCake» seg inn på å kjempe i toppen av Altibox-ligaen:

- Nå må jeg bare vinne de neste kampene. Jeg må sette av mer tid til trening og jeg må forberede meg enda bedre i tiden som kommer.

Neste TV 2 Sumo-sendte StarCraft 2-kamp er en skikkelig godbit det også. Kontroversielle og knallsterke Kristoffer «TargA» Marthinsen, regnet som Norges nest beste spiller, skal opp i match mot Stian «Scythe» Johnsen. Den kampen ser du på TV 2 Sumo torsdag 19. mars!

Øvrige resultater, StaCraft 2 torsdag:
Tobias «SolO» Glenne - Cato «ReaVer» Solstad 0-3
Kristoffer «TargA» Marthinsen - Ruben «Snitchables» Drange 3-1


PS. Det er klart for ny sending på TV 2 Sumo i kveld. Det blir skikkelig fredagskos når lagene BX3 og SupaGoatSmuggla møtes til dyst i League of Legends. Kampen ser du direkte fra klokken 21:00.


Husk å ta en tur innom vår dedikerte e-sport-seksjon!