Monacos Aymen Abdennour feirer scoring mot Zenit St. Petersburg. AFP PHOTO / VALERY HACHE
Monacos Aymen Abdennour feirer scoring mot Zenit St. Petersburg. AFP PHOTO / VALERY HACHE

Ny suksess for Rekdals oddstips!

Europa League-dobbelen med Dnipro og Napoli gikk inn - sjekk fredagstipset nå!

MONACO - BASTIA (LIGUE 1) H: 1,43 U: 3,40 B: 7,50
Supergjerrige Monaco har bare 20 baklengs på 27 seriekamper, slo Evian TG 3-1 uten problemer forrige helg. Har en storkamp mot Arsenal å tenke på til uka, men har da også et ekstremt bra utgangspunkt med 3-1 sammenlagt. Er ute av cupen etter 0-2 for PSG i Paris. Bastia er fra Korsika, og det betyr at de skal være svake borte. Men nå står de med 5-3-1 i 2015 i ligaen, og vant blant annet 2-0 over Nantes borte i februar. Sist slo de Nice 2-1 hjemme, som seg hør og bør for et hjemmesterkt øy-lag. Wallace (F) soner karantene for Monaco her, som også mangler folk som Ricardo Carvalho, Bakayoko og Raggi - uten at det har gitt en demper på resultatene i det siste. Bastia har ingen nye skadeproblemer, men vil slite her mot et Monaco som er utrolig sterkt.

LEVERKUSEN - STUTTGART (BUNDESLIGA) H: 1,42 U: 3,85 B: 5,75
Leverkusen er 3-2-2 i Bundesliga i 2015. Formen er stigende dog, de står med to strake seire i Bundesliga over Paderborn og Freiburg, har tatt seg videre i cupen og vunnet 1-0 over Atletico Madrid i Champions League. Den ledelsen reiser de til Madrid for å forsvare på tirsdag. Møter her dramaklubben Stuttgart som prøver å sette verdensrekord i trener og sportssjef-sparking. Ingen kontinuitet fører til dårlige resultater, og klubben ligger sist i Bundesliga med 5 poeng opp til trygg plass. Har spilt uavgjort mot Hannover og Hertha BSC på de to siste, men det holder ikke. Må begynne å ta trepoengere, og det skjer neppe her. Råtips: Stuttgart-trener Huub Stevens får sparken etter denne kampen, og vil være ferdig med sin andre periode i klubben på ett år. Emir Spahic (F) er ute med karantene for Leverkusen her, som også mangler Jedvaj (M) og Kruse (A) - de har begge vært ute en stund. Stuttgart mangler den målfarlige spissen Harnik og midtbanespiller Leitner med karantene. I tillegg er Didavi (M) og Rüdiger (F) store savn med skade. Moa er på vei tilbake fra skade og starter nok på benken.

HELMOND SPORT - FC EINDHOVEN (NED 1. DIV) H: 3,95 U: 3,60 B: 1,55
Topp mot bunn her, hvor andreplasserte FC Eindhoven på andreplass tar i mot Helmond Sport som ligger på attende plass. For en sesong for byen Eindhoven dersom PSV tar seriemesterskapet mens FC Eindhoven rykker opp. De har vunnet tre av de fire siste kampene, men de tre var hjemmekamper. Tapte sist bortekamp 0-1 for De Graaftschap. Helmond Sport på sin side vant 3-0 over RKC Waalwijk sist hjemmekamp, men de ligger helt sist i divisjonen. Spilt uavgjort de to siste borte, og har altså fem poeng på de tre siste matchene. Eindhoven skal være et nummer for store, dog.