Se De Bruyne herje mot Inter

Kevin De Bruyne scoret to og hadde målgivende pasning mot Inter.

Wolfsburg sikret seg dermed et svært godt utgangspunkt med 3-1 over Inter i europaligaens åttedelsfinale torsdag.

Belgiske De Bruyne, som har vært en åpenbaring for den tyske klubben siden overgangen fra Chelsea i fjor, var nest sist på ballen da Naldo utlignet Inters ledelse etter 28 minutter med en knallhard heading.

Rodrigo Palacio hadde tatt den italienske klubben tidlig i føringen, men Inter klarte ikke å tette igjen bakover.

Se scoringene i videoen øverst

Med snaue halvtimen igjen ga De Bruyne Wolfsburg ledelsen for første gang etter rot i Inter-forsvaret. 13 minutter senere satte han inn lagets tredje for dagen på frispark.

Inter-keeper Juan Carizzo må ta en stor del av skylden for målet. Sisteskansen tok et skritt til siden og sto på feil fot da skuddet kom til venstre for ham.

Dermed reiser Wolfsburg til Milano med et godt utgangspunkt, mens Inter må score minst to ganger på hjemmebane for å gå til kvartfinalen. (©NTB)