Torsdag kveld er det klart for første dyst i StarCraft 2 i Altibox-ligaen. Matchen mellom "CreamCake" og "Evire" ser du på TV 2 Sumo fra klokken 21:00. Foto: Blizzard
Torsdag kveld er det klart for første dyst i StarCraft 2 i Altibox-ligaen. Matchen mellom "CreamCake" og "Evire" ser du på TV 2 Sumo fra klokken 21:00. Foto: Blizzard

Disse kjemper om StarCraft 2-trofeet

Klart for premiere på nytt spill i Altibox-ligaen.

I kveld er det endelig klart for serieåpning i StarCraft 2 i den rykende ferske Altibox-ligaen. Matchen ser du direkte fra klokken 21:00 på TV 2 Sumo!


Åpningskampen vil stå mellom Eirik "Evire" Stensbøl (Karnage Gaming) og Tin Trung "CreamCake" Duong (BX3). Stensbøl spiller som rasen Protoss, mens Duong regnes som Norges beste Terran for tiden.

"Evire" er ventet å kjempe i toppen av StarCraft 2-delen i Altibox-ligaen. "CreamCake" blir nok mer som en outsider å regne i et veldig sterkt felt.

Det er totalt ti spillere som skal kjempe om heder, ære og pengepremier de neste 13 ukene, og det er ingen tvil om hvem som er den store favoritten.

Superstjerne

Jens "Snute" Aasgaard er i verdenstoppen. Han er ranket som nummer 12 i verden, og har kun sør-koreanerne foran seg på rankinglista. "Snute" er Norges klart største e-sport-stjerne. Han lever av spillingen og representerer Team Liquid.

Det blir spennende om han kan utfordres av Kristoffer "Targa" Marthinsen (Imaginary Gaming). "Targa" har vært på talefot med "Snute" tidligere, og slått ham i flere turneringer. Det er nok disse to som vil kjempe om seieren i Altibox-ligaen.

Vi skal imidlertid ikke glemme Ruben "Snitchables" Drange. Team Mistral Gaming-spilleren kan slå hvem som helst om han har dagen, og kan presse både "Snute" og "Targa" i denne turneringen.

Disse er med i Altibox-ligaen i StarCraft 2:

1. Jens "Snute" Aasgaard (Team Liquid)
2. Kristoffer "Targa" Marthinsen (Imaginary Gaming)
3. Ruben "Snitchables" Drange (Team Mistral Gaming)
4. Eirik "Evire" Stensbøl (Karnage Gaming)
5. Eik Johannes "Eiki" Nysted Grødem (Karnage Gaming)
6. Tobias "Solo" Glenne (Root Gaming)
7. Tin "CreamCake" Trung Duong (BX3)
8. Tord "Northbrute" Skotmyr Løken (BX3)
9. Cato "Reaver" Solstad (Team Kjeks)
10. Stian "Scythe" Johnsen (BX3)

Komplett terminliste kommer, det samme gjelder oppdatert tabell når ligaen er i gang.

Alt av e-sport hos oss ser du altså på TV 2 Sumo, mens du kan lese deg opp og se snutter i vår e-sport-seksjon!