BLIR BLOGGER: John Arne Riise (34) skal blogge om livet som fotballspiller, hverdagen og hvordan han lever livet. Foto: NTB Scanpix
BLIR BLOGGER: John Arne Riise (34) skal blogge om livet som fotballspiller, hverdagen og hvordan han lever livet. Foto: NTB Scanpix

John Arne Riise gjør som kona – blir blogger

– Dere gir meg et skikkelig kick til å starte, skriver fotballstjernen.

Det var mandag at fotballstjernen John Arne Riise (34) lanserte ideen om å starte en egen blogg på Facebook-siden sin. 

Han har lenge vært tilskuer til sin kone Louise Angelica sin moteblogging, og har ved flere anledninger også tatt bilder for henne.

Nå ønsker han å starte en egen blogg, og da han spurte om dette var noe hans mange Facebook-følgere var interessert i, svarte fansen et entydig og meget entusiastisk ja.

– Et skikkelig kick

Derfor har han onsdag startet prosessen for å få opp en egen blogg, og han sier at den vil lanseres i løpet av neste uke.

– Takk for alle de positive tilbakemeldingene angående bloggen. Dere gir meg skikkelig kick til å starte, skriver John Arne Riise.

Bloggen skal handle om livet hans som fotballspiller, trening, kosthold, kampreferat og tidligere opplevelser på fotballbanen, i tillegg til ting fra hverdagen.

– Det er en perfekt mulighet for meg til å fortelle på min måte hvordan livet er, så jeg har bestemt meg for å prøve, skriver Riise.

Har hatt blogg før

Riise forteller at han har litt erfaring med blogg fra før, da han spilte i Roma hadde han en blogg som ble lest i 120 forskjellige land.

– Jeg gleder meg til å starte, skriver han.