BAYERSK JUBEL: Bayern Münchens Robert Lewandowski feirer med Arjen Robben og Franck Ribery.   (AFP PHOTO/GUENTER SCHIFFMANN)
BAYERSK JUBEL: Bayern Münchens Robert Lewandowski feirer med Arjen Robben og Franck Ribery.   (AFP PHOTO/GUENTER SCHIFFMANN)

Rekdal tipper Champions League

Tror Chelsea og Bayern München vinner onsdag - sjekk ekspertanalysen!

CHELSEA - PSG (CHAMPIONS LEAGUE) H: 1,80 U: 3,35 B: 3,85
Chelsea har fem poengs forsprang på Manchester City med en kamp mindre spilt i Premier League. Slo West Ham 1-0 på bortebane i helga, og ser som vanlig solide og strukturerte ut. PSG fikk en grei oppkjøring på lørdag med 4-1 over Lens, slo også Monaco 2-0 i cupen hjemme nylig. For å sørge for ekstra motivasjon til allerede godt betalte spillere har PSG’s eiere utlovet en bonus på 250.000 euro per spiller dersom PSG slår Chelsea. Noe underlig dersom det er de ekstra pengene som gjør at en multimillionær tar ut det lille ekstra, men sånn er den moderne fotballen. Chelsea må klare seg uten Nemanja Matic og Jon Obi Mikel, mens Lucas Moura og Serge Aurier er ute for PSG. Yohan Cabaye gjør comeback for PSG etter skade, det er positivt. Men Chelsea er brukbare favoritter her.

BAYERN - SHAKHTAR (0-1) (CHAMPIONS LEAGUE) H: 1,45 U: 4,00 B: 4,25
Shakhtar gitt ledelsen 1-0 ved start. Første oppgjør endte 0-0 i Ukraina, og Bayern måtte virkelig slite. Spennende returoppgjør her. Hjemme i tyskland går ting på skinner for Bayern, de har tatt fire strake seire i cup og serie etter kampen i Ukraina. I helga vant de oppskriftsmessig 3-1 over Hannover 96. Shakhtar har vunnet 3-0 over Vorskla i ligaen og spilt to harde bortekamper mot Metalist i cup og serie. De endte med 2-0 seier og 2-2 nå i helga. God oppvarming for Shakhtar, men Rekdal mener Bayern er rimelig klare favoritter og tipper de vinner med to. Det er meget mulig, for dersom Bayern scorer først må Shakhtar opp og frem. Xabi Alonso må sone karantene for Bayern, mens Lahm, Javi Martinez og Alcantara er ute med skade.