SUPERSTJERNER: Zlatan Ibrahimovic og Lionel Messi kan begge ende opp i engelske klubber til høsten. Foto: AFP PHOTO/ LLUIS GENE
SUPERSTJERNER: Zlatan Ibrahimovic og Lionel Messi kan begge ende opp i engelske klubber til høsten. Foto: AFP PHOTO/ LLUIS GENE

Fotballryktene:
– Zlatan og Messi kan være på vei til England

Mens Yaya Toure kan være på vei bort.

Det går opp og ned her i verden.

Og det er få det er større emosjonelle bølgedaler for enn fotballfans.

Et deilig fotballrykte kan veie opp for et forsmedelig tap.

Samtidig som nytelsen av en seier kan få en bråstopp dersom en av klubbheltene blir koblet til en annen klubb.

Zlatan Ibrahimovic har vunnet serien i Nederland, Italia, Spania og Frankrike, men han har fortsatt til gode å prøve seg i Premier League. Det kan være det blir en endring på nå. For hans agent Mino Raiola åpner nå for et klubbytte. Og ifølge Metro skal Chelsea stå klar med åpne armer og en feit lønningspose dersom svensken vil komme til dem.

Men det spørs om de kongeblå fra London klarer å lokke Paul Pogba tilbake til England. Fichajes skriver at Real Madrid allerede er enig med både Pogba og Juventus om en overgang for franskmannen.

Chelsea-spilleren Cesc Fabregas spiste søndag middag med Lionel Messi i London, noe som selvsagt satte fart i spekulasjonene om at verdens beste spiller er på vei til Chelsea. Men ifølge Barcelonas sportsdirektør Ariedo Braida er det bare Manchester City og Paris Saint-Germain som har økonomiske muskler til å hente argentineren, skriver Sky Sports. Og han utelukker ikke at Messi kan forsvinne fra Barca.

Men penger er ikke alt. For Manchester City ser ikke ut til å klare å holde på Yaya Toure. Inter-trener Roberto Mancini sier til Gazzetta TV at det virker som om midtbanespilleren ønsker å spille under ham igjen.

Manchester United hadde en tung kveld i går. Det første hjemmetapet for Arsenal i manns minne sørget for at alt håp om sølvtøy denne sesongen er knust. Men på tribunen satt Saido Berahino og så at han så absolutt ikke ville gjort seg bort i angrepet til United. Tilstedeværelsen til West Bromwich Albion-spissen satte ny fart på ryktene om at 21-åringen kan være på vei til de røde djevlene, skriver Daily Mail.

En som er ønsket på Old Trafford er den argentinske midtbanespilleren Lucas Biglia. Og ifølge Il Tempo skal Lazio være villig til å selge 27-åringen dersom noen blar opp 200 millioner kroner for ham. Men Manchester United er ikke den eneste Premier League-klubben som vil ha Biglia. De kan nok en gang bli snytt av Arsenal.

Arsenal på sin side sitter nok og håper at Real Madrid sikrer seg Pogba. For ifølge Fichajes skriver at Sami Khedira ikke får fornyet kontrakt, mens Asier Illarramendi vil bli solgt for å lage plass til franskmannen. Begge midtbanespillerne står på ønskelisten til Arsene Wenger, og kan ende opp på Emirates til sommeren.

Wenger hentet brasilianske Gabriel i januar for å ha litt mer å velge blant i midtforsvaret sitt, men du er ingen ekte arsenalspiller før du har en skikkelig skadestatistikk å vise til. Men Gabriel sørget for å bli fullblods allerede i sin andre kamp fra start. Og med midtstopperen ute i en måned, så innser Arsenal-manageren at det kan være greit med enda en kar i midtforsvaret. Ifølge Daily Mail så er det østerrikeren Aleksandar Dragovic som er førstevalget. Dinamo Kiev-spilleren skal være til salgs for rundt 150 millioner kroner.

Forrige sesong slet Arsenal med høyrebacker. Bakary Sagna slet med hyppige skader, mens Carl Jenkinson var mildt sagt ustabil. Foran denne sesongen ble Mathieu Debuchy og Calum Chambers hentet inn, og da de to var ute med skade og utestengelse, så kom unggutten Hector Bellerin og gjorde plassen til sin. Samtidig har Jenkinson vært leid ut til West Ham, og nå skal Arsenal ha gitt The Hammers beskjed om at de kan beholde 23-åringen dersom de blar opp 100 millioner kroner, melder Daily Mail.

Kontrakten til Glen Johnson går ut ved sesongslutt, og nå innrømmer Liverpool-backen at han er fristet av det store utland, skriver Liverpool Echo. 30-åringen er i lengre tid blitt koblet til Roma.

Og nå kan de røde være i ferd med å sikre seg en erstatter for den tidligere landslagsbacken. For Daily Star skriver at Brendan Rodgers har gitt opp planene om å forlenge med Johnson, fordi han har Dani Alves på hånd. Den 31 år gamle brasilianeren er ferdig i Barcelona, og skal være tilbudt mer penger enn Liverpool er villig til å betale Raheem Sterling.

Jordan Rhodes er Championships heteste spiller for øyeblikket. Og det kan virke som om målmaskinen kan komme til å avslutte sesongen i en annen klubb enn Blackburn. Sheffield Wednesday håper at pappa Andy Rhodes jobb som keepertrener i klubben kan bidra til å få ham til Hillsborough. Men både Derby og Norwich ønsker å hente skotten på lån for å styrke sjansene for opprykk, skriver Daily Telegraph. Men formsterke Nottingham Forest vil også ha et ord med i laget. Ifølge The Sun tilbyr de Blackburn 80 millioner kroner for å gjøre overgangen permanent dersom Rhodes skulle skyte dem til Premier League.