PÅ PARKETTEN: Jan Thomas og ektemannen Christopher etter at Jan Thomas røk ut av «Skal vi danse». Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
PÅ PARKETTEN: Jan Thomas og ektemannen Christopher etter at Jan Thomas røk ut av «Skal vi danse». Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix

Jan Thomas bekrefter bruddet: – Vi så det ikke komme før det var for sent

Forholdet er over, melder Se og Hør.

Det er slutt mellom kjendisstylisten Jan Thomas (48) og hans ektemann Christopher Mørch Husby (25). Det melder Se og Hør.

– Jeg ønsker å bekrefte bruddet. Det stemmer at vi er separert, sier Jan Thomas til ukebladet tirsdag. 

Ifølge ukebladet flyttet paret fra hverandre for litt over en måned siden.

Kjendisparet jobber sammen i salongen til Jan Thomas, og skal fremdeles ha et profesjonelt forhold etter bruddet. De to fant kjærligheten i 2008, og giftet seg året etter på Grand Hotel i Oslo.

– Det ble rett og slett altfor mye fokus på jobb, og altfor lite tid til å pleie kjærligheten. Den prosessen er ganske skummel. Vi så det ikke komme før det var for sent, sier han til Se og Hør. 

I 2012 luftet paret mulighetene for barn, og fortalte at de gledet seg stort til å bli foreldre.

– Vi skjønner at det tar tid. Det handler om en baby, og det er jo det største som kan skje i vårt liv, sa paret den gangen.

Christopher driver de to selskapene de eier, i tillegg til å være daglig leder av Jan Thomas Studio, er det han som tar de vanskelige avgjørelsene.

– Jeg trenger Christopher til å holde meg i nakken. Han er en ekstremt dyktig og tøff sjef, sa Jan Thomas i 2012.

I tirsdagens utgave av Se og Hør, står det at Jan Thomas har reist til USA for et lengre opphold.

Det har ikke lyktes TV 2 å komme i kontakt med Jan Thomas eller Christopher.