VENDER HAN NESEN HJEMOVER? Torgeir Børven, her fra Tippeliga-kampen mellom Hønefoss og Vålerenga sommeren 2013, kan være aktuell for en retur til Norge.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
VENDER HAN NESEN HJEMOVER? Torgeir Børven, her fra Tippeliga-kampen mellom Hønefoss og Vålerenga sommeren 2013, kan være aktuell for en retur til Norge. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Vålerenga snuser på Torgeir Børven

Etter det TV 2 erfarer følger Vålerenga med på Twente-spillerens situasjon.

– Vi bekrefter ingenting rundt vår spillerlogistikk, sier daglig leder i Vålerenga Stig-Ove Sandnes til TV 2.

– Torgeir har spilt i Vålerenga, og han er en spiller vi kjenner godt. Vi kjenner også agenten hans godt, men noe mer enn det vil jeg ikke si, legger han til.

Etter det TV 2 erfarer har Vålerenga vist interesse for Torgeir Børven den siste tiden.

De har heller ikke lagt skjul på at de ønsker å forsterke laget med en spiss før sesongstart, noe også Sandnes bekrefter til TV 2.

– Vi har mistet spissen vår, og må ha inn en erstatter.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal sier følgende da TV 2 konfronterer han med Børven-ryktene:

– Det eneste jeg kan si er at Torgeir er en god spiller som har spilt for Vålerenga tidligere. Vi har jobbet med å få inn en ny spiss, men jeg vil ikke spekulere i aktuelle kandidater. Detter er en internsak, sier Rekdal på telefon fra Marbella.

Torgeir Børven forlot Vålerenga i 2013 til fordel for nederlandske Twente. Den siste sesongen har 23-åringen fra Hardanger slitt med lite spilletid.