VENNER PÅ FERIE: De to mistenkte brødrene er her avbildet med et av ofrene under en ferietur, 21 år gamle Alaa. (Foto: Privat)
VENNER PÅ FERIE: De to mistenkte brødrene er her avbildet med et av ofrene under en ferietur, 21 år gamle Alaa. (Foto: Privat)

Trippeldrapsmistenkt skrev hilsen til et av ofrene like etter drapene

Hvil i fred, skrev den nå drapsmistenkte mannen på Facebook-siden til en av de drepte ungdommene i Uddevalla. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De to mistenkte mennene er brødre, og beskrives som nære venner av de to mennene som ble funnet drept i Uddevalla i Sverige tidlig lørdag morgen. 

Det var en jogger som lørdag fant en død mann i en bil på en parkeringsplass i nærheten av Uddevalla sykehus. Da politi og ambulanse kom til stedet fant de ytterligere to drepte, en ung mann og en ung kvinne. 

En storstilt etterforskning ble satt i gang, og svensk politi pågrep søndag ettermiddag to brødre. 

Ifølge svenske Aftonbladet skrev en av de drapsmistenkte en hilsen på Facebook til et av ofrene, like etter drapet. Her ber han sin «bror» om å hvile i fred, og skriver videre at de sees på andre siden. 

De to pågrepne og de to drepte er tidligere dømt for grov mishandling. Etter å ha sonet straffen dro de på ferie sammen til Thailand, skriver avisen. 

Advokaten til den eldste mistenkte broren sier at hans klient nekter for å ha noe med drapene å gjøre. 

– Han synes situasjonen er helt absurd. Først får han vite at to nære venner er skutt og drept, deretter blir han mistenkt som gjerningsmann, sier Bo Hallberg til Aftonbladet. 

Politiet har foreløpig ikke sagt noe om mulig motiv for drapene, men ifølge Göteborgs-posten kan konflikten ha startet med uoppgjort gjeld. De to drepte mennene skal ha hentet en av de mistenkte på flyplassen fredag kveld.