– Det føltes som om noe knakk

Fannemel bekymret etter tredjeplass i Lahti.

Anders Fannemel tok en god tredjeplass søndag i Lahti. Stefan Kraft tok førsteplassen etter å ha levert dagens klart lengste hopp på hele 133,5 meter. Severin Freund tok andreplassen, 11,3 poeng bak Kraft. Fannemel havnet til slutt 16,5 poeng bak vinneren.

For Fannemel var det imidlertid ikke rom for å glede seg over pallplassen. Det andre hoppet ble gjennomført med store smerter i kneet.

– Jeg landet litt feil i første omgang og det føltes som om noe knakk. Jeg vurderte å stå over etter første omgang, men med adrenalin i kroppen var det ikke vondt nok. Det er like vondt nå som etter det første hoppet, sier Fannemel til TV 2.

Fannemel legger ikke skjul på at han er litt nervøs for hva som skjuler seg i det høyre kneet.

– Jeg frykter ikke at det er skikkelig alvorlig, men kneskader er marerittet for skihoppere. Nå skal vi reise videre i buss, men jeg har en fysioterapeut som tar godt vare på meg.

Litt senere på kvelden opplyser Clas Brede Bråthen til TV 2 at skaden ikke er veldig alvorlig.

– Det ser ok ut, opplyser Bråthen.

Til tross for å ha hoppet til en tredjeplass med store smerter i kneet, var Fannemel likevel ikke helt fornøyd med resultatet.

– Det er dritkult med tredjeplass. Det hadde jeg ikke forventet. Samtidig ble jeg litt sen i andrehoppet og det er jeg skuffet over, avslutter han.