Messis hat trick-show sendte Barcelona til topps

Barcelona slo Rayo Vallecano 6-1 etter tre Lionel Messi-scoringer på tolv minutter.

Barcelona (NTB): Real Madrid gikk på et overraskende tap borte mot Athletic Bilbao lørdag, da de tapte 1-0.

Dermed lå veien åpen for Barcelona, som grep muligheten med begge hender, til å gå til topps i La Liga.

Se Lionel Messis hattrick på tolv minutter øverst i saken!

Luis Suárez ga vertene en pangstart på kampen og satte inn vertenes første mål allerede etter seks minutter. Like etter pause doblet Gerard Pique ledelsen fra kort hold da en retur landet i midtstopperens føtter.

Så var det duket for Messi-show. Etter 57 minutter økte argentineren til 3-0 på straffespark. Han bommet først, men fordi dommeren mente keeperen beveget seg ut fra streken fikk Messi et nytt forsøk.

Vallecano ble i tillegg redusert til ti mann da Tito fikk sitt annet gule kort i straffesituasjonen.

Seks minutter senere scoret Messi igjen da keeper Cristian Alvarez slo et skudd ut i beina på argentineren, som dermed fikk en enkel jobb foran mål. Og ytterligere fem minutter etter fullførte han sitt hattrick da han rundet keeper og trillet ballen i mål. Ekte hattrick på tolv minutter for argentineren.

Mot slutten av kampen ble Dani Alves utvist før Bueno reduserte på den påfølgende straffen. På overtid fastsatte Luis Suárez sluttresultatet til 6-1