PÅ VEI INN? Gareth Bale (til venstre) skal være ønsket av Manchester United - hvis vi klarer å selge Ángel Di María. Foto: Scanpix
PÅ VEI INN? Gareth Bale (til venstre) skal være ønsket av Manchester United - hvis vi klarer å selge Ángel Di María. Foto: Scanpix

Fotballryktene: – United vil selge Di María for å kjøpe Bale

...og Manchester City vil hente Jack Wilshere, Aaron Cresswell og Ross Barkley.

Med en sårt tiltrengt frihelg er nok mange av Premier Leagues storklubber ute etter å finsikte sommerens spillerkjøp.

1. juli åpner det internasjonale overgangsvinduet, og det bygger opp til heftig aktivitet på de britiske øyer. Fram til den tid vil ryktebørsen gradvis bli varmere og varmere, og allerede nå florerer det med spekulasjoner rundt de ulike klubbene.

Manchester United skal være villig til å selge Ángel Di María til sommeren, hvis de klarer å hente Gareth Bale tilbake til England fra Real Madrid, skriver Sunday Express.

Manchester United er også i førersetet for å sikre seg Radja Nainggolan. Det hevder den italienske storavisen Gazzetta. Belgieren har med sin ekstreme løpskapasitet og susende taklinger fått det klingende kallenavnet «ninjaen» av Roma-fansen denne sesongen. Nainggolan er deleid mellom Cagliari og hovedstadslaget ut sesongen, og Louis van Gaal skal være klar til å legge 270 millioner kroner på border for å blidgjøre de to italienske klubbene. Men det blir nok ikke uten kamp - naborival Manchester City er nemlig også interessert etter at midtbanespilleren herjet mot de lyseblå i årets Champions League-oppgjør lagene imellom.

Etter en sesong langt under pari har United-manager van Gaal også sett til Sør-Amerika i jakten på forsterkninger. Fluminenses angriper Kenedy har blitt døpt «den nye Neymar» i fotballens hjemland, og skal man tro Metro har de røde djevlene allerede lagt drøye 60 millioner kroner på bordet i et forsøk på å sikre seg brasilianerens tjenester.

Roma skal være villig til å legge eurosedlene på bordet for å sikre seg Manchester City-spiller James Milner. Serie A-klubben vil tilby midtbanespilleren en ukelønn på godt over 100 000 kroner, melder Daily Star Sunday.

Samtidig skriver samme avis at City ønsker å hente ungguttene Jack Wilshere (Arsenal), Aaron Cresswell (West Ham) og Ross Barkley (Everton) for å øke antallet av britiske spillere. 

Burnley-spiss Danny Ings er en ettertraktet mann. Hør bare her: Ifølge Sunday Express skal Manchester City være interessert i å signere 22-åringen til sommeren. Ifølge The Sun ønsker også byrival Manchester United å gjøre det samme.

Jordan Henderson kan være på vei vekk fra Liverpool, melder Sunday Mirror. 24-åringen ser i hvert fall ikke ut til å komme noe nærmere en enighet om en ny kontrakt med rødtrøyene.

Alvaro Morata har imponert på topp for Juventus denne sesongen etter sommerens overgang fra Real Madrid. Nå virker imidlertid 22-åringens fremtid i Torino usikker etter at Arsenal ifølge Metro skal ha fått grønt lys til å inngå samtaler med stortalentet. Selv om gamleklubben har førsterett på å kjøpe spissen tilbake, virker det ikke som om Carlo Ancelotti er spesielt interessert. Dermed kan muligheten åpne seg for at Morata havner i London - men med en prislapp på over 600 millioner kroner spørs det om Arséne Wenger slår til. Hvis ikke lurer også Liverpool i bakgrunnen.

En annen spiller Arsenal lenge har hatt i kikkerten er Morgan Schneiderlin. Nå ønsker Southampton-manager Ronald Koeman å sette en endelig stopper for alle spekulasjoner gjennom å gjøre ham til klubbens best betalte spiller. Daily Mirror hevder nemlig at årets overraskelseslag i Premier League er villige til å tilby franskmannen en ukelønn på over 600 000 kroner. 25-åringen, som har to år igjen av sin nåværende kontrakt, vil uansett bli en dyr mann om han ikke forlenger oppholder med «The Saints» da klubben vil kreve over 250 millioner kroner for hans tjenester.

Paul Pogba blir av mange sett på som spilleren det vil storme mest rundt i sommerens transfervindu. Nå har 21-åringens mediekåte agent Mina Raiola igjen uttalt seg om ungguttens fremtid. Etter å tidligere ha uttalt at Pogba «definitivt» vil forlate Juventus i sommer, har pipen nå fått en lyd. Ifølge Daily Mail sier Raiola nå at det er gode muligheter for at Pogba vil bli i Torino til tross for enorm interesse fra blant andre Manchester United og PSG

Chelsea er også en klubb som har vist interesse for Pogba, men om Juventus bestemmer seg for å beholde sin midtbanejuvel kan José Mourinho iallefall trøste seg med at Nemanja Matic blir i klubben i overskuelig framtid. Daily Express hevder serberen har signert på en ny kontrakt med en ukelønn på drøye millionen som strekker seg ut 2020-sesongen.

I tillegg til å sikre fremtiden til sine etablerte stjerner har Chelsea også åpnet for yngre krefter. Daily Mail skriver nemlig at årets ligacupvinner har sikret seg 17-åringen Cristian Manea fra rumenske Viitorul Constanta. Høyrebacken, som også har vært jaget av blant annet Arsenal, sies å ha blitt enig om de personlige betingelsene i en overgang som vil koste de blå rundt 25 millioner kroner. Kontrakten skal være på fem år, og unggutten skal i første omgang lånes ut til en annen klubb.