FÅR SKRYT: Romeo Beckham kan bli en verdensstjerne ifølge treneren. FOTO: SCANPIX
FÅR SKRYT: Romeo Beckham kan bli en verdensstjerne ifølge treneren. FOTO: SCANPIX

Beckhams sønn hylles som supertalent

...men det er ikke i fotball.

Tolvåringens trener, Joe Johnson, har uttalt at han har alle ingrediensene som skal til for å bli en verdensklassespiller - i tennis.

– Jeg tror ikke foreldrene vet hvor god han er

Under en ti dagers lang treningscamp i London benyttet Johnson tiden til å studere Romeo Beckhams ferdigheter med racketen. Han er overbevist om at unggutten kan bli en stor spiller.

– Jeg vet ikke om foreldrene hans innser hvor god han er. Romeo elsker virkelig å spille tennis - han er veldig dedikert og talentfull, sier Johnson til BBC.

Som sønn av David Beckham var det mange som hadde sett for seg at Romeo ville få en lysende karriere på fotballbanen. Nå ønsker Johnson at han heller bruker tiden på en annen arena.

– Hans øye-hånd koordinasjon er unik, samtidig har han en god sving og er entusiastisk i spillet sitt. Jeg kommer til å sette meg ned med moren å forsikre meg om at hun skjønner hvor god han kan bli, sier han til BBC.

Den nye Nadal?

Det har naturligvis blitt knyttet store forventninger til Romeos karriere på fotballbanen. I likhet med storebror Brooklyn ble han tidlig inn i varmen hos Arsenals ungdomsakademi. Etter at «The Gunners» ikke så noen fremtid for Brooklyn og lot ham gå, kan det altså virke som at også lillebror ikke følger i farens fotspor.

Et annet ungt talent som i tidlig måtte velge mellom fotball og tennis var Rafael Nadal. Etter 14 grand slam titler kan man trygt si at spanjolen gjorde et klokt valg.

Så er bare spørsmålet om et lignende valg kan gjøre Romeo Beckham til tennisens nye superstjerne.