Fotballryktene: Manchester City henter Liverpools stjerneduo

Mens Manchester United og PSG skal inngå utrolig byttehandel. Dette er søndagens fotballrykter. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Premier League i helgen på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

De flestes øyne er søndag rettet mot Anfield, der storklubbene Liverpool og Manchester United møtes til en av vårens viktigste kamper i engelsk fotball.

Gigantene kan også komme til å utkjempe durabelige slag på overgangsmarkedet denne sommeren, og mye kan nok avhenge av om det blir Mesterliga-plasser på de to.

Ett lag som har befestet sin plass i den turneringen de siste sesongene er Manchester City, og selv om de ser ut til å slite med å komme seg til kvartfinalestadiet er det ingen tvil om at de er en attraktiv klubb å spille for.

Her skaffer du deg TV 2 Sport Premium!

Ifølge Daily Mail vil Manuel Pellegrini utnytte seg av dette, og hente nettopp Liverpool-spillere denne sommeren. Han håper nok i så måte på Manchester United-seier søndag, slik at sjansene for Mesterliga-spill blir mindre for de røde fra Beatles-byen. Citys chilenske sjef har nemlig sett seg ut Raheem Sterling og Jordan Henderson som potensielle nysigneringer i sommer.  

KAN VÆRE I DEN ANDRE BYEN NESTE SESONG: Både Jordan Henderson og Raheem Sterling skal være overgangsmål for Manchester City. Søndag skal de to i aksjon mot Manchester United på Anfield. Foto: Ian Kington /AFP
KAN VÆRE I DEN ANDRE BYEN NESTE SESONG: Både Jordan Henderson og Raheem Sterling skal være overgangsmål for Manchester City. Søndag skal de to i aksjon mot Manchester United på Anfield. Foto: Ian Kington /AFP

Se TV 2s intervju med Jordan Henderson i videovinduet øverst!

Med salg for over to milliarder kroner for disse to vil det være mye penger å bruke i den røde delen av Merseyside i sommer. Litt over 200 millioner av dem kan ifølge Daily Star komme til å gå med på Andrej Jarmolenko. Ukraineren var tidligere i uken en av hovedrolleinnehaverne da Dynamo Kiev sendte ut Liverpools bynaboer Everton fra Europaligaen, og nå kan han altså være på vei til å bosette seg i byen på Englands vestkyst.

I den samme artikkelen som Sterling/Henderson-ryktene skriver Daily Mail at også Manchester United kan komme til å bli involvert i en utrolig dobbeldeal i sommer. For Louis van Gaal er det snakk om en mann ut og en mann inn, og det er Ángel Di Maria som skal være på vei ut portene. De fleste skjønner nok da at det ikke er snakk om en overgang til en bakgårdsklubb, og ifølge avisen er det selveste PSG som skal lokke argentineren over den engelske kanal. I retur skal det være aktuelt at Edinson Cavani setter seg på toget fra Paris til King's Cross, tar den korte turen videre til Euston og setter seg derfra på tog retning Manchester.

Daily Mirror gir seg ikke med ryktene rundt en annen av Manchester Uniteds stjerner heller. David De Geas kontrakt går nemlig ut sommeren 2016, og avisen skriver at de røde djevlene nå frykter at spanjolen vil forlate klubben gratis om drøye 15 måneder. 24-åringen har ennå ikke skrevet under noe nytt, og en insider i Manchester-klubben har uttalt at det nå har utviklet seg til et såkalt «worst-case scenario».

Eks-Manchester United-spiller Paul Pogba er en annen det svirrer daglige rykter rundt Nå skriver Metro at Juventus' sportsdirektør, den legendariske tsjekkeren Pavel Nedved, har uttalt at PSG har lagt inn bud på den franske midtbanestjernen. 22-åringen har vært linket til både Manchester United, Manchester City og Chelsea.

En som dog kan komme til å vrake fransk fotball til fordel for engelsk er Andre Ayew. I hvert fall hvis Everton-manager Roberto Martínez får det som han vil. Ghaneserens kontrakt med Marseille går ut i sommer, og Martínez ønsker ham på Goodison Park, melder Mirror og Sunday People

Mirror leverer søndag også historien om at West Ham ønsker å gjøre et nytt fremstøt for å sikre seg Emmanuel Adebayor. Øst-London-klubben forsøkte seg på Tottenhams togolesiske angriper i januar, men da ville ikke Nord-London-klubben slippe sin nummer ti. Siden den gang har Harry Kane scoret tosifret i Premier League og blitt kåret til ligaens beste spiller i to måneder på rad. Nå kan det dermed være lettere å slippe sin 31-år gamle aldrende og forhenværende stjernespiss for Mauricio Pochettino.

Her skaffer du deg TV 2 Sport Premium!