Dorthe Skappel (52): – Jeg er ikke så god på kjendiser

Men God kveld Norge-dronningen gleder seg til å jobbe videre med kjendisprogrammet.

God kveld Norge fornyes og kommer i ny drakt denne helgen. Lørdag klokken 22.15 kan du se flere spennende forandringer på TV 2.

– Det blir endringer i innholdet, og vi satser veldig på underholdningsnyheter. I tillegg har studioet blitt nytt, avslører programleder Dorthe Skappel.

NY STOL: Nytt studio for God kveld Norge.
NY STOL: Nytt studio for God kveld Norge.

Endringen innebærer blant annet at den ikoniske sofaen som Dorthe har sittet i under sendingene blir fjernet. I stedet skal hun nå sitte på en stol.

Over 50 år

Hun innrømmer at hun tenkte sitt da hele staben av TV 2s sjefer ble byttet ut. Der det har blitt sagt at det er vanskelig å være programleder i TV 2 for de som er passert 50 år, opplever Skappel det stikk motsatte.

– Jeg er heldig som har hatt et program så lenge. Og istedenfor å stilltie det hele, så satset de friskt og dette er resultatet, sier hun og peker opp på TV 2-huset i Oslo.

På hele veggen

For som en del av nylanseringen har det blitt hengt opp en stor banner av Skappel og det nye studioet utenfor TV 2s bygg på Karl Johan i Oslo.

– Det er veldig rart å se seg selv over hele TV 2-bygget, og det verste er at det var min ide, forteller Dorthe Skappel.

Hun har ledet programmet fra starten og har ikke tenkt å gi seg.

– Nei, snarere tvert i mot. Jeg har fått fornyet tillit og det er jeg veldig glad for. Jeg omgir meg med unge og ivrige mennesker, og det gjør denne jobben så utrolig gøy, sier hun.

Glad for unge folk rundt seg

Skappel innrømmer at det er greit med unge kolleger da hun selv ikke henger med på alt som foregår.

– De kan alt om Instagram, Facebook, Snapchat og så videre. Det kan ikke jeg. Jeg er heller ikke så flink på nye, unge kjendiser. Men alt dette kan de rundt meg, smiler hun.