Torsdag kveld er det klart for premièren på TV 2s nye humorprogram Tørnquistklubben, og komikertrioen Einar Tørnquist (32), Morten Ramm (36) og Sigrid Bonde Tusvik (35) står klare til å lage humor rundt noen av ukas viktigste saker.

Det at TV 2s nye programleder er smart, er ingen hemmelighet – Mensa-medlemskapet hans er noe som nevnes både støtt og stadig. Da han startet opp Tørnquistklubben følte han for å sjekke om hans nye kolleger var på samme nivå.

– Jeg synes det er moro å teste de andre for å se om de også kvalifiserer til Mensa-medlemskap – for det gjør de jo selvfølgelig ikke, ler Einar Tørnquist. 

– Morten vil ikke vise hvor dum han er

PREMIERERKLAR TRIO: Morten Ramm, Sigrid Bonde Tusvik og Einar Tørnquist er klare for premièren på Tørnquistklubben torsdag kveld. Foto: Margrethe Miljeteig
PREMIERERKLAR TRIO: Morten Ramm, Sigrid Bonde Tusvik og Einar Tørnquist er klare for premièren på Tørnquistklubben torsdag kveld. Foto: Margrethe Miljeteig

Sigrid forteller at testen gikk rimelig dårlig, selv om hun ikke har fått resultatet ennå.

– Jeg gikk inn med elendig selvtillit og kom ut igjen med enda dårligere selvtillit etter å ha tatt den testen. Jeg gruer meg til resultatet skal vises, sier Sigrid.

Morten på sin side nektet å ta testen:

– Jeg har tatt testen før, jeg vet resultatet mitt og er fornøyd med det. Jeg kommer aldri til å vise det på tv, sier Morten.

– Morten er knallhard. Han vil ikke vise folk hvor dum han er, sier Sigrid.

– Folk vil tro jeg er en idiot

– Jeg er ikke så idiot at jeg viser IQen min på tv. Jeg har gjort så mye idioti på tv. Når han sitter der med så høy sum, så høres min IQ så liten ut. Folk vil tro jeg er en idiot, sier Morten.

Til slutt må Einar til pers og innrømme IQen: 

– Min IQ er 138, forteller han.

– Er det ikke mer?! utbryter Morten.

Tørnquistklubben ser du torsdag kveld klokka 21:45 på TV 2 eller på TV 2 Sumo.