NEDTUR: Falcaos Manchester United-opphold har ikke utspilt seg som forventet. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF.
NEDTUR: Falcaos Manchester United-opphold har ikke utspilt seg som forventet. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF.

L'Équipe: – I denne kampen ble Falcaos fremtid avgjort

Hevder Falcao ikke blir værende i United - men The Guardian skriver at angriperen fortsatt spiller for sin fremtid.

Se Newcastle-Manchester United på TV 2 Sport Premium og Sumo fra klokken 20.00!

Manchester United kan sikre seg Falcao permanent fra Monaco om de legger cirka 500 millioner kroner på fyrstedømmeklubbens bord til sommeren. 

Onsdag vier to av sportmedias mer troverdige aviser spalteplass til spissens fremtid, men l'Équipe og The Guardian har to forskjellige versjoner av saken.

Her skaffer du deg TV 2 Sport Premium

Kampen mot Preston avgjorde
Ifølge førstnevnte (betalingsside), som historisk har vært en pålitelig kilde for overgangsnyheter i Frankrike og sør i Europa, kommer Louis van Gaal ikke til å benytte seg av muligheten til å forlenge colombianerens opphold på Old Trafford. 

29-åringen har tidvis måtte tåle mye kritikk for sine prestasjoner siden den midlertidige overgangen i høst, men det var én kamp i vinter som angivelig skal ha beseglet Falcaos skjebne.

I FA-cupkampen mot Preston i februar ble den tidligere Atlético Madrid-spissen byttet ut etter en drøy times spill, og Manchester Uniteds sjefer skal ha blitt «sjokkerte» av at Falcao ikke presterte bedre mot en lag fra nivå tre. 

Videre mener avisen å vite at Valencia er en av klubbene som skal ha vist interesse for å hente angriperen neste sommer.

– Venter til mai
Like høyt ansette The Guardian skriver imidlertid at Falcao må vente helt til mai før United bestemmer seg.

Van Gaal trenger ikke å treffe en beslutning før ligasesongen er over, og vil ifølge avisen vente med å bestemme seg til da.

Med bare fire mål så langt mener avisen likevel å vite at det er «usannsynlig» at van Gaal bestemmer seg for å beholde angriperen.

Falcao har spilt 20 kamper for klubben siden en låneavtale med Monaco ble inngått i høst. I lagets forrige kamp, mot Sunderland, skaffet 29-åringen laget et straffespark.