EN ØNSKET MANN: Palermos Paulo Dybala kan fort være historie for Serie A-klubben. (AP Photo/Alessandro Fucarini)
EN ØNSKET MANN: Palermos Paulo Dybala kan fort være historie for Serie A-klubben. (AP Photo/Alessandro Fucarini)

Fotballryktene: – Han er ønsket av City og United, men går aller helst til Barca

Og Real Madrid gir Liverpool kamp om argentinsk stortalent.

Så var det «lillelørdag».

Etter tre Premier League-kamper tirsdag, gjenstår det sju i dag. Vi er så å si midtveis i den 28. PL-runden, hvilket betyr at sommeren nærmer seg med stormskritt.

Se ALLE onsdagskampene på tv2sumo.no!

Slik skaffer du deg TV 2 Sport Premium!

Både de engelske og resten av de europeiske storlagene er allerede i full sving med å sjekke ut spillermarkedet.

Hvem er din klubb ute etter? Hvem vil de kvitte seg med?

Villareals unge lovende Luciano Vietto er på både Liverpool og Real Madrids liste med aktuelle nyervervelser, skal vi tro spanske AS. 21-åringen, som står bokført med elleve ligamål denne sesongen, er har ifølge sin agent en utkjøpsklausul på rundt 85 millioner kroner – med andre ord lommerusk for klubber som Liverpool og Real Madrid. To Bundesliga-klubber skal også være interessert i den argentinske spissen.

Palermos Paulo Dybala er en annen unggutt som har gjort seg bemerket denne sesongen. Manchester United og Manchester City, Juventus, Napoli og Borussia Dortmund er blant klubbene som har 21-åringen i kikkerten, skriver Daily Mail. Men det er Barcelona som er Dybalas drøm, og spissen skal blant annet ha uttalt at han kunne svømt fra Italia til Spania hvis den spanske storklubben stod klar med kontrakten «på den andre siden av fjorden».

«Manchester United» og «høyreback» er to navn/ord som har blitt nevnt i samme setning en del den siste tiden. Mens Rafael kan være på vei bort, kan Portos Danilo være på vei inn, melder spanske Sport. Ifølge avisen skal Manchester United være villige til å smelle svimlende 400 millioner kroner i bordet for den 23 år gamle brasilianeren.

Barcelonas Sergi Roberto kan være på vei til Everton, skriver Daily Mirror. Midtbanespilleren er visstnok sterkt ønsket av Roberto Martínez, og går alt som den spanske Everton-manager vil, kan Roberto blir å se i Premier League fra i sommer av. Roberto har bare vørt på banen i sju La Liga-kamper denne sesongen, og har fått beskjed fra klubbledelsen om at et salg i sommer er svært aktuelt.

Arsenal jakter interkontinentalt. Ifølge Fichajes.net venter London-klubben på et svar angående Boca Juniors' 21 år gamle spiss Jonathan Calleri, som også er ønsket av en rekke andre europeiske klubber.