Manchester Citys Wilfried Bony kan spille sin første City-kamp fra start i morgen - men det er hard konkurranse om plassene. (Lynne Cameron/PA Wire)
Manchester Citys Wilfried Bony kan spille sin første City-kamp fra start i morgen - men det er hard konkurranse om plassene. (Lynne Cameron/PA Wire)

Rekdal spår storseier til Manchester City

Håndplukket tre engelske ligakamper - sjekk onsdagskupongen og ekspertanalysen!

BIRMINGHAM - BLACKPOOL (CHAMPIONSHIP) H: 1,50 U: 3,60 B: 5,20
Birmingham ligger midt på tabellen med 42 poeng, og Birmingham-fans er nok meget tilfreds med en halvkjedelig sesongavslutning, i alle fall etter hva de måtte igjennom i fjor. Hatt en downperiode i januar og februar, men snudde endelig med 1-0 over Brentford hjemme i helga. Har en spennende trener i Gary Rowett, dette kan bli begynnelsen på en spennende periode i Birmingham FCs historie. Blackpool kommer til å rykke ned fra Championship etter katastrofale inngrep i klubben i sommer, hvor nesten hele spillerstallen ble solgt. Klubbformann Karl Oyston er på total kollisjonskurs med fansen, og Oyston-familien har gått så langt at de aktivt saksøker kritikere på fanforumer. Blackpool har 15 poeng opp til trygg plass. Birminghams midtbanespiller Stephen Gleeson og Blackpools forsvarsspiller Charles Dunne må sone karantener.

MAN CITY - LEICESTER (0-1) (PREMIER LEAGUE) H: 1,60 U: 3,80 B: 3,55
Manchester City tapte 1-2 for Liverpool på Anfield i helga, og det betyr at de ligger fem poeng etter Chelsea med en kamp mer spilt. Har også et meget tøft returmøte mot Barcelona ventende, hvor de må vinne. Men det første først: Det eneste som teller for City her er seier. Leicester ligger sist i Premier League med 18 poeng, fire bak de tre nærmeste nedrykksrivalene. Har ikke vunnet i serien siden tidlig januar, da over svake Aston Villa. Viste mer positive takter med 2-2 mot Everton borte forrige helg, men Everton er ganske variable. Da klarte de heller ikke holde på ledelsen, Everton utlignet i det 88. minutt. Manchester City er skadefrie her og kan velge mellom et arsenal av angrepsspillere, blant annet Wilfried Bony, som kan debutere fra start. Leicester har ingen nye skader, målvakt Kasper Schmeichel er fortsatt ute.

NORWICH - WIGAN (CHAMPIONSHIP) H: 1,45 U: 3,75 B: 5,55
Nå er Norwich virkelig på gang. Står med seks strake seire og vil knipe andreplassen fra Derby med ny seier her. Slo Ipswich 2-0 i derbyet sist, og har dermed skjøvet erkefienden ned fra play-off plassene. Wigan ligger nest sist på tabellen med ni poeng opp til trygg plass. Klubbeier Dave Whelan annonserte i dag at han går av som styreleder etter han ble dømt til seks måneders utestengelse fra fotball av FA grunnet rasistiske bemerkninger. Han blir stående som eier, men overlater roret til sitt 23 år gamle barnebarn. Manager Malky Mackay er under etterforskning av samme grunn, og alt dette kombinert med sportslig katastrofe betyr at det er nitriste tider for Wigan-fans. Alexander Tettey må sone karantene for Norwich her, ingen skadenyheter for lagene.