Her barker managerne nesten sammen

Svært høy temperatur da Gustavo Poyet hisset på seg Steve Bruce.

Hull - Sunderland 1-1

Ni minutter før pause ble Sunderland-manager Gustavo Poyet sendt på tribunen for å ha sparket til en bøtte med flasker.

Da uruguayaneren skulle takke Steve Bruce for kampen smalt det noen gloser Bruce ikke fant seg i. Hull-manageren måtte bli holdt igjen av assistentdommeren for å ikke havne i håndgemeng med Poyet.

Her skaffer du deg TV 2 Sport Premium!

– Håper han ikke er sur på meg
– Det er fotball, sånne ting skjer. Jeg er gammeldags. Det er bedre at jeg sparker bøtter enn andre ting. Det er bare å beklage hvis jeg setter et dårlig eksempel, sier Poyet etter kampen.

På spørsmål om hva som ble sagt svarer han kort:

– Det som skjer på banen blir på banen.

Bruce skjønte lite av hva kollegaen hans holdt på med.

– Du får spørre han om hvorfor han kom bort. Jeg håper han ikke er sur på meg og at vi kan ta et glass vin etterpå, sier Bruce om hendelsen.

Kjemper for plassen
Dame N'Doye ga Hull ledelsen 15 minutter ut i kampen, etter å ha styrt inn et Tom Huddlestone-frispark med hælen. 1-0 var også stillingen til pause.

Gjestene måtte vente helt til 13 minutter før slutt før utlikningen kom. Jack Rodwell ga Sunderland den scoringen de sårt trengte. Om Rodwell fikk ballen inn med hodet eller armen er vanskelig å si sikkert ut ifra bildene, men ballen hadde trolig gått inn i nettet uansett.

Dermed endte kampen 1-1.

Et resultat som ikke er godt nok for verken Hull eller Sunderland som begge kjemper om å holde plassen i Premier League.

Hull ligger nå på 15. plass, fem poeng over nedrykk. Sunderland ligger på plassen under, bare fire poeng over streken.