HARDE TAK: Atletico Madrids Guilherme Siqueira fikk juling av Celtas Andreu Fontas da Celta Vigo slo Atletico Madrid 2-0.  AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA
HARDE TAK: Atletico Madrids Guilherme Siqueira fikk juling av Celtas Andreu Fontas da Celta Vigo slo Atletico Madrid 2-0. AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA

Rekdals oddstips: Dramatikk i La Liga

Tror Celta Vigo vinner hengekampen over nedrykkstruede Elche - sjekk ekspertanalysen!

NY RANGERS - NASHVILLE (NHL) H: 2,10 U: 3,65 B: 2,50
Trade Deadline går ut mandag kl 21. Det kan skje mye før dropp her, da begge disse lagene posisjonerer seg til å utfordre om Stanley Cup. I skrivende stund har Rangers akkurat tradet til seg backen Keith Yandle fra Arizona. Det går flere spillere og draft picks frem og tilbake i denne traden, men hovedsaken er at Rangers styrker backrekka. Zuccarello sies å ha blitt enig med Rangers om en ny avtale, og den vil isåfall være signert før dropp her. Rangers har uansett vunnet åtte av de siste ti kampene - meget sterkt. Tapte 2-4 for Philadelphia lørdag kveld, men er i ekstremt god form selv om Henrik Lundqvist har vært ute med skade de siste kampene. Nashville topper hele NHL med 89 poeng, men har tapt to på rad for Minnesota og Detroit. Slo Rangers 3-2 på hjemmebane tidligere i februar, men Rekdal tror Rangers vinner i Madison Square Garden.

CELTA VIGO - ELCHE (LA LIGA) H: 1,40 U: 3,90 B: 6,00
Celta de Vigo er i ganske bra form nå. Er plutselig 3-1-0 på de siste fire, og står med to strake seire. 2-0 over Atletico Madrid og 2-0 over erkerivalen Deportivo La Coruna i derbyet på bortebane lar seg høre. Det betyr at Celta Vigo er oppe på niende plass på tabellen. Europacup-plassene er utenfor rekkevidde, men de slipper nok å bekymre seg for nedrykksspøkelset. Går forbi Espanyol på tabellen med seier her. Elche bør definitivt være bekymret. Laget ligger kun ett poeng over nedrykksstreken, men har en kamp til gode på lagene rundt. Vant to på rad over Rayo Vallecano og Eibar nylig, men måtte gi tapt for Real Madrid med 0-2 sist. Det vitner om anstendig form for Elche i de siste kampene. Forsvarsspiller Sergi Gomez må sone karantene for Celta Vigo her, mens Elche mangler den viktige chilenske forsvareren Roco. Celta Vigo er naturlige favoritter.

TRABZONSPOR - KARABÜKSPOR (SÜPER LIG) H: 1,65 U: 3,35 B: 3,70
Trabzonspor, en av de virkelig store klubbene utenfor Istanbul i tyrkisk fotball, ligger på 21 plass med 34 poeng, og trenger sårt tre poeng her for å utfordre Bursaspor og Istanbul BBSK om Europa League-plass. Tapte 0-5 sammenlagt for Napoli i nettopp den konkurransen nylig, det ble 0-1 i Napoli i en kjedelig affære tirsdag. Spilte 1-1 mot Kasimpasa borte forrige helg. Karabükspor, som var Rosenborgs overmenn i Europa League-kvalifiseringen i høst, ligger på nedrykksplass med bare 17 poeng fra 21 kamper. Nitrist av dem, og de står uten seier på de siste åtte seriekampene. Tapte 1-2 for Mersin Idmanyurdu sist, laget som også slo dem ut av cupen nylig. Karabükspor trenger sårt tre poeng, men Trabzonspor er ganske klare favoritter.